Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa C 3002019 2.0 Benzină 258 cp 71.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
300
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
71.000 km
Putere motor
258 cp
Cilindree
1.991 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Sedan
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €42.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, leasing financiar sau operational. Vă oferim posibilitatea de a obține oferte personalizate în funcție de cerințele și necesitățile dumneavoastră.

Mercedes-Benz C 300 din 2019 este propulsat de un motor pe benzină de 2.0 litri, care dezvoltă puterea impresionantă de 258 CP. Mașina are o transmisie automată și a parcurs până acum 71.000 km.

Dotările generale ale acestei mașini includ Android Auto, Apple CarPlay, asistență pentru fază lungă, asistență pentru schimbarea benzii, avertizare în caz de accident, Bluetooth, frânare de urgență, sistem Isofix, jante de aliaj, iluminare ambientală, monitor pentru unghiul mort, monitorizare a presiunii anvelopelor, recunoaștere a semnelor rutiere, reglare electrică a scaunelor, încălzirea scaunelor, scaune încălzite în spate, sistem de navigație, suport lombar, tracțiune integrală, plafon panoramic și volan multifuncțional cu padele.

Dotările specifice ale mașinii includ o culoare exterioară roșie, culoare interioară neagră, faruri laser, pilot automat adaptiv, sistem de climatizare automată cu 3 zone.

Prețul acestui vehicul este de 42.000 EUR, iar TVA-ul este deductibil.

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații despre această mașină și despre opțiunile noastre de finanțare auto. Oferim posibilitatea de achiziționare prin leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, leasing financiar sau operational, cu avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Rețineți că pentru finanțarea unei mașini mai vechi de 5 ani, perioada de finanțare poate fi mai mică. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta mai multe detalii.

***Datorită restricțiilor de spațiu, am scos din descriere detaliile specifice ale dotărilor și codurile de opțiuni ale mașinii.