Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa C 43 AMG2018 3.0 Benzină 367 cp 91.800 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
43 AMG
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
91.800 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
2.996 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Combi
Culoare
Gri metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €39.984

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz C 43 AMG 2018 este un autoturism de lux disponibil în stoc la sediul nostru din București. Acesta funcționează pe bază de benzină, are o capacitate de 3.0 litri și o putere impresionantă de 367 CP. Mașina are un kilometraj de 91.800 km și a fost fabricată în martie 2018.

Dotările generale includ o gamă largă de facilități și tehnologii moderne, precum Bluetooth, jante de aliaj, monitorizare a presiunii anvelopelor, plafon panoramic din sticlă, scaune încălzite, senzor de lumini, sistem de navigație, suport lombar, tracțiune integrală 4x4 și volan multifuncțional cu padele.

Dotările specifice includ asistență la parcare cu cameră, faruri LED, controlul activ al parcului, asistent de unghi mort, interior din alcantara, controlul adaptiv al vitezei de croazieră, sistem de climatizare automată cu două zone, recunoașterea semnelor de circulație și multe altele.

Această mașină de lux Mercedes-Benz C 43 AMG 2018 are o culoare exterioară gri închis și prezintă o serie de dotări suplimentare și opțiuni.

Autoturismul este disponibil pentru finanțare prin intermediul opțiunilor noastre de leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern. Oferim posibilitatea de a obține oferte personalizate adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Avansul minim este de 15%, iar perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare sau pentru programarea unei vizite și a unui test drive al acestui magnific Mercedes-Benz C 43 AMG 2018. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre această mașină de lux disponibilă la un preț atractiv de 39.984 EUR, cu posibilitatea de deducere a TVA-ului.