Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz CLA 35 AMG2020 2.0 Benzină 306 cp 59.650 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
35 AMG
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
59.650 km
Putere motor
306 cp
Cilindree
1.991 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €50.471

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 35 AMG este un model de masină premium din 2020, care oferă o serie de dotări de top pentru o experiență de conducere superioară. Această mașină poate fi achiziționată prin diferite metode de finanțare auto, inclusiv leasing auto și credit auto, pentru a facilita accesul la un vehicul de înaltă calitate.

Dotările generale ale acestei mașini includ ABS, Android Auto, Apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, Asistență fază lungă, Asistență schimbare bandă, Avertizare în caz de accident, Bluetooth, Ceasuri bord digitale, Computer de bord, ESP, Faruri cu faza lungă fără orbire, Garanţie, Geamuri electrice, Încărcare telefon wireless, Închidere centralizată, ITP nou, Jante de aliaj, Lumină ambientală, Manual de service, Metalic, Monitorizare presiune anvelope, Oglinda retrovizoare cu întunecare automată, Oglinzi laterale electrice, Pachet sport, Plafon panoramic din sticlă, Recunoaștere semne rutiere, Scaune încălzite, Scaune sport, Senzor de lumini, Senzor de ploaie automat, Servodirecţie, Set pentru mâini libere, Sistem de control al vitezei, Sistem de pornire/oprire automată, Sistem navigație, Streaming muzical integrat, Suport cot, Suspensie sport, Tracţiune 4x4, Trapă decapotabilă, USB port, Volan cu padele, Volan îmbrăcat în piele și Volan multifuncţional.

Dotările specifice includ Adaptare lumini: Sistem de iluminare adaptor, Airbag-uri: Airbag-uri faţă, lateral și altele, Asistent parcare: Cameră, Asistent parcare: Faţă, Asistent parcare: Sisteme de direcţie automată, Asistent parcare: Spate, Clasă de emisii: Euro6d-TEMP, Condiție: Vehicul second-hand, Culoare interior: Negru, Lumini față: Faruri LED, Material interior: Alcantara, Număr uși: Patru sau cinci, Pilot automat: Regulator de viteză, Sistem climatizare: Aer condiţionat automat și Sticker emisii: 4 (verde).

Această mașină Mercedes-Benz 35 AMG poate fi achiziționată prin leasing auto, care oferă avantajul plății unui avans de minim 15% și posibilitatea de finanțare pe o perioadă maximă de 5 ani. De asemenea, această ofertă de finanțare este disponibilă atât pentru mașini noi în leasing, cât și pentru autoutilitare second hand. Cu un proces simplu și rapid, puteți avea acces la această mașină de înaltă performanță într-un timp scurt.

Pentru a beneficia de leasing automobile, este important ca mașina să nu depășească vârsta de 5 ani. În acest caz, va fi posibilă finanțarea acesteia pe încă 5 ani. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare va fi de maxim 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare va fi maxim 3 ani. În cazul în care mașina are o vechime de peste 8 ani, finanțarea va fi disponibilă pe o perioadă de 2 ani. În cele din urmă, dacă mașina este mai veche de 9 ani, va fi posibilă finanțarea acesteia pe o perioadă de doar 1 an.

Achiziționarea unei mașini Mercedes-Benz 35 AMG în leasing auto reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care doresc să obțină un vehicul de înaltă calitate, dar nu doresc să facă o investiție financiară mare într-un moment dat. Prin intermediul leasingului, puteți beneficia de confortul și de performanța unei mașini de lux fără a avea responsabilitățile financiare majore asociate cu achiziționarea directă.