Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz CLA 45 AMG2021 2.0 Benzină 421 cp 45.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
45 AMG
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
45.000 km
Putere motor
421 cp
Cilindree
1.991 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €62.560

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotările generale ale mașinii Mercedes-Benz 45 AMG din anul 2021 sunt următoarele: ABS, Android Auto, Anvelope de vară, Apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, Asistență schimbare bandă, Bluetooth, Ceasuri bord digitale, Computer de bord, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Geamuri electrice, Head up display, Închidere centralizată, Intrare fără cheie, Jante de aliaj, Lumină ambientală, Manual de service, Metallic, Oglinzi laterale electrice, Pachet sport, Plafon panoramic din sticlă, Recunoaștere semne rutiere, Scaune încălzite, Scaune sport, Senzor de lumini, Senzor de ploaie automat, Set pentru mâini libere, Sistem de pornire/oprire automată, Sistem navigație, Sound system, Suport cot, Tracțiune 4x4, Trapă decapotabilă, USB port, Vehicul pentru nefumători, Volan cu padele, Volan îmbrăcat în piele, Volan multifuncțional.

Dotările specifice includ următoarele: Adaptare lumini: Adaptive cornering lights, Airbag-uri: Airbag-uri față, lateral și altele, Asistent parcare: Cameră 360°, Asistent parcare: Față, Asistent parcare: Spate, Clasă de emisii: Euro 6, Condiție: Vehicul second-hand, Culoare interior: Altele, Lumini față: Faruri LED, Material interior: Alcantara, Număr uși: Patru sau cinci, Pilot automat: Adaptive Cruise Control, Sistem climatizare: Aer condiționat automat, Sticker emisii: 4 (verde), Versiune specifică țară: Germania.

Această mașină Mercedes-Benz 45 AMG, un model de top din gama Mercedes-Benz, este disponibilă pentru achiziționare prin leasing auto sau finanțare auto. Cu un avans minim de 15%, puteți obține această mașină din anul 2021 și să o finanțați pe o perioadă cuprinsă între 1 și 5 ani.

Leasingul auto și finanțarea auto reprezintă opțiuni flexibile pentru a avea acces la mașini de lux precum Mercedes-Benz 45 AMG. Aceste opțiuni sunt potrivite atât pentru mașini noi în leasing, cât și pentru autoutilitare second hand sau mașini second hand. De asemenea, puteți beneficia de credit auto și credit extern pentru a vă achiziționa mașina dorită.

Este important de menționat că perioada de finanțare a mașinii este condiționată de vechimea acesteia. Astfel, pentru a beneficia de o perioadă de finanțare de 5 ani, mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, perioada maximă de finanțare este de 4 ani. În cazul în care mașina are între 7 și 8 ani, poate fi finanțată pe o perioadă de maxim 3 ani. Pentru mașini mai vechi de 8 ani, perioada de finanțare scade până la 2 ani, iar pentru mașini mai vechi de 9 ani, aceasta se limitează la 1 an.

În concluzie, dacă sunteți interesat de o mașină Mercedes-Benz 45 AMG din anul 2021, puteți opta pentru leasing auto sau finanțare auto, cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Alegeți opțiunea potrivită pentru dumneavoastră și bucurați-vă de confortul și performanța unei mașini de lux.