Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz CLS 4002018 3.0 Diesel 340 cp 60.990 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
400
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
60.990 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.925 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €63.230

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 400 este un automobil de lux produs de marca germană Mercedes-Benz în anul 2018. Acest model vine echipat cu o serie de dotări generale și specifice care îl fac alegerea ideală pentru pasionații de mașini deosebite.

Dotările generale ale acestui vehicul includ ABS-ul, Android Auto și Apple CarPlay pentru o conectivitate fără cusur, anvelope de vară pentru performanță optimă pe drumurile uscate, precum și apelare automată în caz de urgență pentru o siguranță sporită.

În plus, Mercedes-Benz 400 dispune de asistență fază lungă și asistență la pornirea în rampă pentru o experiență de condus mai confortabilă și sigură. Acest model este echipat și cu asistență la schimbarea benzii și avertizare în caz de accident sau oboseală, astfel încât șoferul să fie mereu în siguranță.

Alte dotări importante includ Bluetooth pentru conectarea dispozitivelor mobile, ceasuri de bord digitale și computer de bord pentru o monitorizare facilă a vehiculului, precum și control vocal pentru o utilizare mai ușoară a sistemului de divertisment și a altor funcții.

Mercedes-Benz 400 este echipat cu un set complet de dispozitive de siguranță, inclusiv dispozitivul antidemaraj electric, ESP-ul și farurile cu faza lungă fără orbire. Acesta dispune și de filtru de particule, sistem de frânare în caz de urgență și monitorizare a presiunii în anvelope.

Printre alte dotări se numără geamurile electrice, închiderea centralizată, sistemul Isofix pentru fixarea scaunelor pentru copii, precum și jantele de aliaj de înaltă calitate. Mercedes-Benz 400 vine într-o culoare metalică atrăgătoare și este prevăzut cu lumină ambientală pentru a crea o atmosferă plăcută în interiorul mașinii.

Cu sistemul de navigație și monitorul unghi mort, șoferul poate avea o experiență de condus mai plăcută și mai sigură. Volanul multifuncțional, îmbrăcat în piele, oferă un control mai bun asupra mașinii, iar scaunele încălzite și ventilate asigură confortul în orice condiții climatice.

Mercedes-Benz 400 este prevăzut cu un sistem de alarmă și sistem de control al tracțiunii pentru siguranță sporită pe drum. Acesta dispune și de sistem de control al vitezei și sistem de pornire/oprire automată pentru eficiență energetică și economisirea combustibilului.

În plus, acest model dispune de un sistem sonor de înaltă calitate, de suport pentru mâini libere și de un compartiment special pentru depozitarea obiectelor personale. Scaunele sport și suspensia sport asigură o experiență de condus dinamică și plăcută.

Mercedes-Benz 400 este o mașină deosebită, care oferă confort, siguranță și performanțe de top. Este disponibilă pentru finanțare auto, fiind potrivită atât pentru leasing auto, cât și pentru credit auto. Datorită avansului minim de 15%, poate fi achiziționată prin leasing automobile sau credit extern.

Este important de menționat că Mercedes-Benz 400 este un automobil second-hand și poate fi finanțat doar dacă nu are mai mult de 5 ani vechime. Astfel, perioada maximă de finanțare este de 5 ani pentru un automobil de 5 ani sau mai nou. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare se reduce la 4 ani. Pentru un automobil mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani, iar pentru unul mai vechi de 8 ani, perioada se reduce la 2 ani. În cazul unui automobil mai vechi de 9 ani, este posibilă finanțarea doar pe o perioadă de 1 an.

Așadar, Mercedes-Benz 400 este o alegere excelentă pentru cei care caută un automobil de lux și performant. Prin finanțarea facilă și flexibilă, acest model devine accesibil și pentru cei care doresc să își achiziționeze un automobil second-hand sau un autoutilitar second-hand. De asemenea, este disponibilă și varianta de achiziționare a unui automobil nou în leasing.

Pentru mai multe informații despre acest model și condițiile de leasing sau de credit auto, vă rugăm să ne contactați.