Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz CLS 4502022 3.0 Benzină 367 cp 14.900 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
450
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
14.900 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
2.999 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €80.460

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 450, anul 2022, este o mașină dotată cu cele mai moderne tehnologii și accesorii pentru a vă asigura călătorii confortabile și sigure. Pentru a facilita achiziționarea acestei mașini de lux, oferim opțiuni de finanțare auto flexibile și avantajoase, prin intermediul leasingului auto și a creditului auto extern.

Cu un avans de minim 15%, puteți beneficia de o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Toate mașinile finanțate trebuie să aibă o vechime de maxim 5 ani, astfel încât să puteți bucura de avantajele leasingului și creditului auto pe o perioadă îndelungată. Dacă mașina are o vechime între 6 și 7 ani, termenul de finanțare poate fi de 4 ani, iar pentru mașinile cu o vechime între 7 și 8 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 3 ani. În cazul în care mașina are o vechime mai mare de 8 ani, se poate opta pentru o perioadă de finanțare de 2 ani, iar pentru mașinile cu o vechime mai mare de 9 ani, finanțarea este disponibilă doar pe un an.

Această mașină Mercedes-Benz 450 dispune de dotări generale și specifice care vă vor oferi o experiență excepțională la volan. Dotările generale includ, printre altele, pachetele de asistență la conducere și de confort, pachetul KEYLESS-GO, scaune încălzite, climatizare automată și reglare electrică a geamurilor. Sistemul MBUX vă oferă conectivitate avansată și funcții extinse.

În ceea ce privește dotările specifice, mașina este echipată cu asistent de parcare în jurul camerei 360°, lumini LED față, interior din piele integrală și sistem de pilot automat adaptiv. De asemenea, dispune de o gamă largă de pachete opționale, cum ar fi pachetul AMG Line interior și exterior, pachetul Night și pachetul de confort AIR-BALANCE.

Cu toate aceste dotări și tehnologii avansate, mașina Mercedes-Benz 450 este alegerea perfectă pentru cei care caută lux, performanță și confort. Contactați-ne pentru mai multe informații despre finanțarea auto și pentru a programa un test drive. TempData este numele nostru și suntem lideri în domeniul leasingului auto și acreditat în credit auto extern.