Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa E 3002020 2.0 Hibrid 194 cp 55.935 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
300
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
55.935 km
Putere motor
194 cp
Cilindree
1.950 cmc
Combustibil
Hibrid
Caroserie
Break
Culoare
Gri metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €37.609

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz, unul dintre cei mai renumiți producători de automobile din lume, continuă să atragă privirile pasionaților de mașini cu ultimul său model, Mercedes-Benz 300. Această mașină elegantă și performantă este disponibilă în anul 2020 și se remarcă prin designul său sofisticat și tehnologiile avansate pe care le oferă.

Pentru a vă bucura de confortul și stilul oferite de Mercedes-Benz 300, puteți opta pentru diferite modalități de finanțare. O opțiune populară este leasingul auto, care vă permite să utilizați mașina pe o anumită perioadă de timp în schimbul unui avans minim de 15% și a unor rate lunare. Leasingul auto oferă avantajul de a nu vă face griji cu privire la întreținere și revizii, deoarece acestea sunt acoperite de către firmă.

Dacă sunteți interesat de o perioadă mai lungă de timp în care să utilizați mașina, puteți opta pentru finanțarea auto. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a deveni proprietarul mașinii după ce plătiți toate ratele. Finanțarea auto este disponibilă pentru mașinile noi, dar și pentru cele second hand. În cazul mașinilor second hand, se poate aplica o perioadă maximă de finanțare în funcție de vechimea acestora.

Pentru mașinile în leasing, perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani. Având în vedere că Mercedes-Benz 300 este un model din anul 2020, acesta nu depășește limita de 5 ani și poate fi finanțat pe o perioadă de până la 5 ani. Mai exact, dacă mașina ar fi fost mai veche de 6 ani, s-ar fi putut alege o perioadă de finanțare de 4 ani, dacă ar fi fost mai veche de 7 ani - 3 ani, iar dacă ar fi avut o vechime de maximum 8 ani, finanțarea ar fi fost disponibilă pe o durată de aproximativ 2 ani. În cazul în care mașina ar fi fost mai veche de 9 ani, finanțarea ar fi fost posibilă doar pe o perioadă de 1 an.

Dacă sunteți interesat să achiziționați o mașină în leasing, vă puteți bucura de toate avantajele oferite de Mercedes-Benz 300, fără a vă face griji cu privire la întreținerea și reviziile periodice. De asemenea, puteți alege configurația dorită și opționalii suplimentari care să vă ofere confortul și performanța pe care le căutați.

Pentru cei care nu doresc să achiziționeze un model nou, Mercedes-Benz 300 este disponibil și în varianta second hand. Autoutilitarele second hand pot fi o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de un vehicul utilitar, dar nu doresc să investească într-unul nou. Aceste mașini bine întreținute și cu kilometraj redus pot fi finanțate și în leasing auto sau prin credit extern.

În concluzie, Mercedes-Benz 300 este o alegere excelentă pentru cei care caută un automobil elegant și performant. Cu opțiunile de leasing auto și finanțare auto disponibile, puteți alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor și posibilităților dumneavoastră financiare. Indiferent dacă optați pentru un model nou sau second hand, sunteți siguri că veți beneficia de calitatea și prestigiu asociate numelui Mercedes-Benz.