Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz EQA 300 4MATIC2023 Electric 228 cp 11 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
EQA
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
11 km
Putere motor
228 cp
Combustibil
Electric
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €63.070

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz, sinonim cu inovația, calitatea și stilul rafinat, stabilește noi standarde în industria auto prin lansarea modelului EQA 2023. Această marvelă de tehnologie electrică reflectă angajamentul mărcii față de progresul sustenabil și luxul contemporan. Meritându-și locul în pantheonul autoturismelor de top, modelul EQA este proiectat pentru cei care nu acceptă compromisuri în materie de performanță, stil și ecologie.

Moden, elegant și complet electric, Mercedes-Benz EQA este opțiunea ideală pentru entuziaști auto și profesioniști care caută auto noi in leasing. Cu un odometru care arată 0 km, acest autoturism așteaptă să se aventureze pe drumuri, stabilind noi referințe în industrie. Cu zero emisii și dotări de top, EQA este o bijuterie a modernității, un vehicul electric care redefinește conceptul de mobilitate.

Cei interesați de finantare auto își pot direcționa atenția către acest model, care beneficiază de un avans minim de 15% și o posibilitatea de a alege o perioadă de finanțare flexibilă, de la 1 la 5 ani, în funcție de vechimea vehiculului. Această flexibilitate în condițiile de creditare îl face accesibil atât pentru persoanele fizice care solicită un credit auto, cât și pentru companii care sunt în căutarea opțiunilor de leasing automobile.

Eleganța și calitatea sunt încapsulate în prețul de 63,148.44 EUR (TVA inclus) al modelului EQA, justificând fiecare cent al investiției. Exteriorul atrage admirație prin finisajul său metalizat gri Mountain (cod 787), iar interiorul îmbrăcat în piele ARTICO neagră (cod 101) oferă o declarație de stil și confort.

La capitolul dotări, EQA impresionează cu sistemele sale avansate ce includ conectivitatea smartphone (14U, 16U, 17U), preinstalarea pentru MBUX Entertainment (22U), și facilități de navigație avansate, precum HDD (365) și realitatea augmentată MBUX pentru navigație (U19). Confortul și siguranța sunt extinse prin Pachetul Advanced Plus (PDB) și Pachetul Premium (PYN), cu caracteristici precum asistentul pentru unghiul mort (234), climatizare automată THERMOTRONIC (581), și scaune față încălzite (873).

Preocuparea pentru siguranță este evidențiată de numeroasele sisteme de asistență la conducere, inclusiv asistentul activ pentru menținerea benzii (243) și asistentul activ la franare (258). Aceste caracteristici întăresc faptul că modelul EQA este o alegere excelentă pentru familii în căutare de masini in leasing care să ofere siguranță, sau companii care doresc să extindă flota de leasing automobile.

Pe lângă opțiunile de finantare auto disponibile pentru EQA, beneficiile acestui model nu se opresc aici. Suspensia multi link (U55) și capota activă pentru protecția pietonilor (U60) sunt dovezi ale inovației tehnice care caracterizează acest model de top.

Vă invităm să descoperiți oferta noastră de leasing auto care garantează accesibilitatea acestui vehicul electric Mercedes-Benz, indiferent dacă îl doriți pentru flota companiei sau pentru plăcerea personală de a conduce un auto nou in leasing. Având în vedere că modelul EQA este nou, nu există restricții legate de durata contractului de leasing, astfel încât clienții noștri se pot bucura de flexibilitatea maximă în alegerea perioadei de finanțare, până la 5 ani.

Mercedes-Benz EQA 2023 este un exemplar de tehnologie avansată și lux accesibil prin leasing auto, finantare auto și credit auto, incluzând și posibilitatea de credit extern. Prin urmare, indiferent de preferința pentru autoturisme, auto second hand sau autoutilitare second hand, EQA este pregătit să fie protagonistul tranziției elegante către era electromobilității prin variate opțiuni de masini in leasing.