Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz EQA 2502023 Electric 190 cp 8 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
EQA
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
8 km
Putere motor
190 cp
Combustibil
Electric
Transmisie
Automată
Tractiune
Față
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €57.120

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz se impune pe piața auto ca un etalon al inovației și luxului, iar cu introducerea modelului EQA, brandul își consolidează poziția în avangarda mobilității electrice. Această incursiune tehnologică oferă nu doar o alternativă ecologică, ci și o experiență premium de condus, caracteristică filozofiei Mercedes-Benz. Modelul EQA 250 Electric Art Edition 2023, parte integrantă a liniei Mercedes-EQ, combină pe deplin prestanța, designul sofisticat și tehnologia avansată cu un engagement față de sustenabilitate, fiind conceput special pentru entuziaștii unei conduceri fără emisii de carbon.

Produsul acestui demers inovator, EQA 250 Electric Art Edition, poate fi al dumneavoastră la prețul de 57.680 EUR (TVA inclus), și este pregătit să se alăture drumurilor în calitate de vehicul nou, cu zero kilometri la bord. Cu exteriorul său captivant, vopsit în gri Mountain metalizat (cod 787), acesta strălucește discret sub razele soarelui, conferindu-i proprietarului un aer de distincție. Interiorul este la fel de impresionant, având finisaje luxoase din piele ARTICO și material textil Cupertino în tonuri duale de aur rosé și gri titan perlat (cod 391).

EQA 250 vine echipat la standard înalt, cu sistemul multimedia MBUX (cod 548) asigurând o interactivitate intuitivă și personalizată, în timp ce farurile LED High Performance (cod 632) garantează o vizibilitate excelentă în timpul nopții. Detalii precum suspensia confort coborâtă (cod 677) și jantele de 45.7 cm (18") adaugă o notă sportivă siluetei, iar pachetele avansate, inclusiv pachetul Advanced (PDA) cu asistent pentru unghiul mort (cod 234), panoul de instrumente digital (cod 458) și ecranul media de ultimă generație (cod 859), în completarea MBUX, vă vor îmbunătăți semnificativ experiența la volan.

Opțiunile de finanțare auto și leasing auto prezintă oportunități flexibile pentru achiziționarea noului Mercedes-Benz EQA 250 Electric Art Edition. Cu un avans minim de 15% și posibilitatea de a opta pentru o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, acest vehicul este ideal for atât pentru un credit auto, cât și pentru un credit extern sau leasing automobile. În cadrul opțiunilor de finanțare, acest model can beneficia de termenul maxim de finanțare datorită anului său de fabricație, 2023, pozitionându-se ca o alegere inteligentă atât pentru leasing auto, cât și pentru cei interesaţi de masini in leasing.

Pentru iubitorii de autovehicule mai accesibile sau cu experiență pe drum, oferim soluții de finanțare auto și pentru auto second hand și autoutilitare second hand. Conform politicii noastre, vehiculele cu o vechime de până la 5 ani se pot finanța pentru încă 5 ani, iar pentru mașinile care au între 6-9 ani, perioada de finanțare se ajustează corespunzător, scăzând proportionally cu vechimea autovehiculului.

Mai mult decât atât, Mercedes-Benz EQA 250 Electric Art Edition vine cu accesorii care să îmbunătățească atât confortul, cât și siguranța: un cablu de încărcare pentru Wallbox și stații de încărcare publică (cod 9B2), un kit TIREFIT pentru intervenție la pană (cod B51), un indicator acustic de prezență (cod B53) și multe alte dotări.

Astfel, Mercedes-Benz EQA 250 Electric Art Edition se distinge nu doar ca un vehicul electric, ci ca o simbioză între stil, inovație tehnologică și responsabilitate ecologică. Ideal pentru finanțare prin credit auto sau leasing automobile, este pregătit să devină compania dumneavoastră într-un viitor mai curat și responsabil. Oferim servicii de leasing auto și masini in leasing adaptabile nevoilor dumneavoastră, pentru a vă putea bucura de excelența Mercedes-Benz în cea mai veritabilă formă.