Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz EQE Mercedes-AMG 43 4MATIC2022 Electric 476 cp 2.997 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
EQE
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
2.997 km
Putere motor
476 cp
Combustibil
Electric
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
Coupe
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €119.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz, emblema supremă a sofisticării în industria auto, a sculptat de-a lungul istoriei un renume inegalabil în domeniul luxului, inovației și performanței. Modelul EQE din 2022 marchează o nouă etapă în acest parcurs strălucit, redefinind conceptul de mobilitate cu propulsia sa pur electrică. Pentru amatorii de eleganță dinamică, EQE este o capodoperă tehnologică, ambalată într-un design seducător, promițătoare de călătorii inefabile și îmbogățite cu o mulțime de caracteristici avansate.

Această mașină, auto second hand aproape nouă, afișând doar 2997 km parcursi, se prezintă într-o formă ireproșabilă, surprinzând nu doar prin frumusețea sa estetică, dar și prin echipamentul de ultimă oră. Cu dotări cum sunt DYNAMIC SELECT și DIGITAL LIGHT, care permite proiecția unor semne pe drum și asistență la navigație, EQE exemplifică anticiparea nevoilor conductoriilor moderni și generozitatea acestui brand premium.

Mercedes-Benz EQE este imbued cu toate calitățile pentru a face din orice drum o experiență de neegalat. Pachetul Premium Plus și Pachetul Driving Assistance PLUS vin să întărească această promisiune, oferind un nivel de confort și siguranță adițional, împreună cu sistemul de sonorizare surround Burmester și fascinantul display OLED central, ce transformă interiorul într-un sanctuar al tehnologiei și luxului.

Acest monument al eleganței mobile nu ar fi complet fără atingerea distinctă AMG. Linia AMG, atât interioară cât și exterioară, îi conferă o aură de sportivitate rafinată. Detaliile cum ar fi jantele AMG din aliaj, scaunele sport și lumina ambientală activă accentuează ambianța deja îmbietoare și conduc la crearea unei atmosfere în care pasiunea pentru autovehicule atinge noi culmi.

Pentru entuziaștii auto, EQE oferă posibilitatea accesării finanțării prin intermediul soluțiilor de leasing auto, o metodă tot mai căutată pentru dobândirea de masini in leasing. Acesta se poate face cu un avans de minim 15% și cu durate flexibile de finanțare între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta vehiculului, în corespundere cu politica de credit auto și finantare auto. Pentru modelul EQE, avem disponibile opțiuni de credit extern ce se mulează pe necesitățile clienților. Deoarece este o mașină relativ nouă cu vârsta de numai un an, EQE se încadrează în termenii de finanțare pentru întreaga perioadă de 5 ani, favorabilă pentru obținerea unor condiții de leasing automobile atrăgătoare.

A se nota că, prin procedura de leasing auto, modelul Mercedes-Benz EQE se prezintă ca fiind un candidat ideal, satisfăcând cerința ca mașinile să fie într-o condiție optimă pentru a putea fi finanțate în cadrul leasingului. Criteriul de vârstă este un element decisiv în determinarea perioadei de finanțare: pentru autovehiculele mai noi sau cu vârsta de până la 5 ani, opțiunile se extind până la 5 ani de finanțare. Pe măsură ce vechimea crește, durata posibilă de finanțare scade proporțional.

Privilegii precum scaunele încălzite față și spate, trapa panoramică, și parbrizul încălzit, asigură că fiecare călătorie este confortabilă și delectabilă, indiferent de capriciile vremii. Ca un adevărat testament al distincției și avangardei, EQE își așteaptă proprietarii să-și înceapă călătoria în lumea luxului electric Mercedes-Benz. Înarmat cu posibilități flexibile de finanțare, fie că aceasta se face prin leasing auto sau prin credit auto, EQE se poziționează drept un vector de experiențe de conducere autentic rafinate.