Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa G 500 2019 4.0 Benzină 421 cp 38.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
500
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
38.000 km
Putere motor
421 cp
Cilindree
3.982 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €145.180

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotările generale ale acestui model Mercedes-Benz 500 includ Apple CarPlay, Asistență fază lungă, Bluetooth, Ceasuri bord digitale, Frânare în caz de urgență, Head up display, Lumină ambientală, Reglare electrică a scaunelor, Scaune încălzite, Scaune ventilate, Sistem navigație, Suspensie pneumatică, Tracţiune 4x4, Trapă decapotabilă, Volan cu padele, Volan încălzit și Volan multifuncţional.

Dotările specifice ale acestui model Mercedes-Benz 500 includ Asistent parcare: Cameră 360°, Culoare interior: Maro, Lumini față: Faruri LED, Material interior: Piele integrală, Pilot automat: Adaptive Cruise Control și Sistem climatizare: Automatic climatisation, 4 zone.

Această mașină Mercedes-Benz 500 este de culoare Obsidian Black Metallic și are tapiserie exclusivă din piele neagră/anthracite. De asemenea, este echipată cu opțiuni precum: Manual de utilizare + Carte de service în limba germană, Mercedes-Benz Connect - Servicii pentru configurarea vehiculului (HERMES), Mercedes-Benz Connect - Monitorizarea vehiculului (HERMES), Serviciu Concierge, Instalare prealabilă pentru integrarea smartphone-ului MB-Link, Compatibilitate cu sistemul i-Size (succesorul sistemului ISOFIX), Document COC pentru tehnologia Euro6 cu Certificatul de înregistrare Partea 2, Etichetă de identificare sub parbriz, Cod de control pentru documentul COC Control WLTP cu RDE, Asistent activ de menținere pe bandă, Telecomandă pentru încălzitorul auxiliar, Sistem de asistență la frânare activă, Program electronic de stabilitate ESP, Protecție subcaroserie în argintiu, Scuturi ușă față din oțel inoxidabil, Bandă de protecție exterioară - inserție cu dungi negre, Elemente de ornare a radiatorului cu elemente de decor cromate, Antenă de telefon, Monitorizare unghi mort, Cablu de interfață media, Sistem de apelare de urgență Mercedes-Benz, Modul de comunicare HERMES LTE, Compatibilitate cu traficul live (HERMES), Pachet de asistență, Unitate principală Europa/Statele CIS/Monoglei, COMAND Online, Sistemul audio Burmester Surround Sound, Integrare smartphone CarPlay, Integrare smartphone Google Automotive Link, 6 ani actualizări gratuite ale datelor de hartă, Asistență la distanța activă DISTRONIC, Panoramă glisantă, Seria modelului 463 - Vehicul off-road, Oglinzi retrovizoare fără ramă, Asistență la frână, Sistem de siguranță pentru avertizarea centurii de siguranță la locurile din spate, Sistem de cameră 360°, Plafon secțiune superioară și inferioară din piele, Instalarea superioară și inferioară a bordului în piele, DECLANȘATOR DE CLUSTRE/ Instrumente acest orași afișaje oferind o imagine completă, Asistență la semnele de circulație, 12 și 24. - camera (vizualizare per spectru) și asistență la parcare plus etc.

Această mașina Mercedes-Benz 500 din anul 2019 este finanțată în sistemul de leasing auto sau prin credit auto extern. Pentru a beneficia de finanțare, mașina trebuie să nu fie mai veche de 5 ani, astfel fiind posibilă obținerea unui împrumut cu o perioadă de până la 5 ani. Pentru mașinile mai vechi de 6 ani, durata maximă de finanțare este de 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, durata maximă de finanțare este de 3 ani. Pentru mașinile mai vechi de 8 ani, durata maximă de finanțare este de 2 ani. Pentru mașinile mai vechi de 9 ani, durata maximă de finanțare este de 1 an.

Această mașină Mercedes-Benz 500 din 2019 oferă condiții de finanțare flexibile, iar avansul minim este de 15%. Sună acum și află mai multe detalii despre finanțarea auto sau leasing auto pentru mașini noi sau second-hand.