Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa G 63 AMG2022 4.0 Benzină 585 cp 8.178 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
63 AMG
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
8.178 km
Putere motor
585 cp
Cilindree
3.982 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €258.310

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz și modelul 63 AMG sunt renumite pentru performanța și luxul lor. Această mașină, fabricată în anul 2022, vine echipată cu numeroase dotări generale și specifice care asigură o experiență de conducere excepțională.

În ceea ce privește dotările generale, acest model beneficiază de sistemul de siguranță ABS, anvelope de vară performante și asistență în conducere în diverse situații. Printre acestea se numără asistența pentru faza lungă, asistența la pornirea în rampă și asistența la schimbarea benzii. De asemenea, mașina este dota cu sisteme de avertizare în caz de accident și oboseală.

Funcționalitățile moderne includ conectivitatea Bluetooth, ceasuri de bord digitale și un computer de bord avansat. Pentru confort și comoditate, mașina dispune de geamuri electrice, încălzire auxiliară și sistem de închidere centralizată cu intrare fără cheie. De asemenea, scaunele sunt încălzite și ventilate, iar oglinda retrovizoare dispune de funcția de întunecare automată.

Autovehiculul dispune și de dotări specifice care completează experiența de conducere de lux. Acestea includ adaptarea luminilor la colțurile drumului și airbag-uri multiple pentru o protecție sporită în caz de impact. Sistemul avansat de asistență la parcare este prevăzut cu o cameră de 360°, iar lumini față LED asigură o vizibilitate excelentă pe timp de noapte.

Această mașină Mercedes-Benz 63 AMG respectă standardele de emisii Euro6d și beneficiază de garanție. Interiorul elegant este dotat cu material de calitate superioară, inclusiv piele integrală, iar jantele de aliaj adaugă un aspect sportiv mașinii.

Pe lângă aceste dotări, autovehiculul vine cu multiple funcționalități precum monitorizarea presiunii anvelopelor, recunoașterea semnelor rutiere și sistem de navigație avansat. Pentru cei pasionați de muzică, sistemul audio de înaltă calitate și suportul pentru mâini libere sunt caracteristici esențiale.

Puterea de sub capotă este asigurată de un motor performant, iar sistemul de suspensie sport garantează o călătorie confortabilă și plăcută. Tracțiunea integrală 4x4 asigură o aderență excelentă pe orice tip de drum, iar sistemul de control al tracțiunii asigură stabilitate la viraje și în condiții periculoase.

Pentru a beneficia de această mașină în leasing, există opțiuni de finanțare auto disponibile. Poți opta pentru un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Finanțarea auto este valabilă atât pentru mașinile noi în leasing, cât și pentru cele second-hand, cu condiția ca acestea să nu fie mai vechi de 5 ani.

Oferta de leasing auto este potrivită atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii care preferă să închirieze autovehicule pentru a-și desfășura activitatea. Indiferent de alegere, echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta în procesul de leasing auto, oferindu-vă cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Pentru a afla mai multe detalii despre leasing automobile sau despre oferta de finanțare auto, vă rugăm să ne contactați. Suntem disponibili să vă oferim informațiile necesare pentru a vă face alegerea potrivită în ceea ce privește achiziționarea unei mașini în leasing sau cu credit extern.