Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa G 63 AMG2023 4.0 Benzină 585 cp 15 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
63 AMG
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
15 km
Putere motor
585 cp
Cilindree
3.982 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €329.511

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz G 63 AMG 4X4² Magnum este un autoturism de lux cu performanțe și dotări excepționale. Acesta dispune de o serie de opțiuni și dotări atât generale, cât și specifice care asigură o experiență de conducere confortabilă și sigură.

În ceea ce privește dotările generale, automobilul este prevăzut cu o gamă largă de dotări care includ: asistent de parcare cu cameră 360°, interior cu finisaje din piele integrală, faruri cu tehnologie LED, pilot automat cu reglare a vitezei și sistem de climatizare automată cu 4 zone.

Dotările specifice includ: sistem de divertisment în spate, sistem audio surround Burmester 3D, trapa panoramică, asistent pentru recunoașterea semnelor de circulație și iluminare MULTIBEAM LED.

Prețul afișat include toate serviciile de import fără alte comisioane ascunse și include o garanție de producător. De asemenea, la sediul nostru aveți posibilitatea de încheia asigurări RCA și CASCO și de a opta pentru serviciile de înmatriculare provizorie și definitivă.

Pentru a vă oferi posibilitatea achiziției directe la prețul net fără T.V.A., putem oferi finanțare prin leasing și credit extern. Avem parteneriate cu mai multe companii de leasing și credit, precum Unicredit leasing, BCR Leasing, Tiriac Leasing, Idea Leasing, OTP Leasing, BT Leasing, Impuls Leasing și Porsche Leasing. Astfel, puteți beneficia de o dobândă începând de la 4%, un avans începând de la 20% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 12 și 60 de luni.

Este important de menționat că în cazul finanțării, există anumite condiții. Masina trebuie să aibă maxim 5 ani vechime pentru a o putea finanța pe încă 5 ani. Pentru mașini mai vechi de 5 ani, perioada de finanțare este mai scurtă: 4 ani pentru o mașină de peste 6 ani, 3 ani pentru o mașină de peste 7 ani, 2 ani pentru o mașină de peste 8 ani și 1 an pentru o mașină de peste 9 ani.

Indiferent de opțiunea de finanțare aleasă, vă asigurăm că veți beneficia de prețuri preferențiale negociate exclusiv cu partenerii noștri internaționali. De asemenea, pentru autoturismul dumneavoastră actual oferim oferte avantajoase de buy-back.

Mercedes-Benz G 63 AMG 4X4² Magnum este disponibil la comandă, cu un termen de livrare de doar 10 zile și transport exclusiv pe platformă asigurată. Dacă nu ați găsit mașina dorită, vă puteți comanda în siguranță orice automobil.

Pentru detalii suplimentare și o preaprobare financiară a dosarului de leasing, vă invităm să ne contactați. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții de finanțare și pentru a vă ajuta să vă achiziționați mașina visurilor dumneavoastră.