Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLC 2002020 2.0 Diesel 163 cp 30.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
200
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
30.000 km
Putere motor
163 cp
Cilindree
1.950 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €50.460

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 200 - O alegere sigură și avantajoasă

Când vine vorba de achiziționarea unei mașini, metodele de finanțare precum leasing auto sau credit auto devin din ce în ce mai populare. Acestea oferă oportunitatea de a deține un autovehicul fără a investi întreaga sumă într-un singur moment. În plus, leasingul auto asigură flexibilitate și posibilitatea de a beneficia de un automobil nou sau second-hand, în funcție de preferințele și necesitățile fiecăruia.

Un exemplu perfect în acest sens este Mercedes-Benz 200, un model modern și elegant, lansat în anul 2020, care se remarcă prin dotările sale avansate și performanțele sale deosebite. Cu un design aerodinamic și finisaje de calitate superioară, acesta se impune drept un automobil ideal pentru cei care apreciază luxul și rafinamentul.

Mercedes-Benz 200 vine echipat cu tehnologii moderne și opțiuni care asigură confortul și siguranța pe parcursul călătoriilor. Printre dotările generale se numără: sistem ABS de frânare, compatibilitate Android Auto și Apple CarPlay pentru conectivitatea cu smartphone-ul, asistență la pornirea în rampă, avertizare în caz de accident sau oboseală, conexiune Bluetooth pentru comunicare și sincronizare, ceasuri de bord digitale, computer de bord pentru monitorizarea parametrilor mașinii, control vocal pentru comenzi ușoare, dispozitiv antidemaraj electric pentru protecție anti-furt, sistem ESP de siguranță în conducere, filtru de particule pentru protejarea mediului, sistem de frânare în caz de urgență, geamuri electrice pentru acces facil, hayon portbagaj electric pentru comoditate, husă pentru schiuri pentru iubitorii sporturilor de iarnă, închidere centralizată pentru siguranță sporită, sistem Isofix pentru montare ușoară a scaunelor de copii, jante de aliaj care subliniază aspectul estetic, manual de service pentru întreținerea corectă a automobilului, finisaj metalic pentru un aspect mai atrăgător, monitorizarea presiunii în anvelope pentru siguranță optimă, oglinzi laterale electrice pentru vizibilitate îmbunătățită, pachet de iarnă pentru confort în lunile reci, reglare electrică a scaunelor pentru poziționare personalizată, scaune încălzite pentru confort sporit în sezoanele reci, senzor de lumini pentru comoditate și siguranță în timpul condusului nocturn, senzor de ploaie automat pentru comandă ușoară a ștergătoarelor de parbriz, separator portbagaj pentru organizare eficientă, servodirecție pentru manevrabilitate excelentă, set pentru mâini libere pentru convorbiri sigure în timpul condusului, sistem de control al tracțiunii pentru stabilitatea în viraje, sistem de control al vitezei pentru respectarea regulilor de circulație, sistem de pornire/oprire automată pentru economisirea combustibilului, sistem de navigație pentru ghidare ușoară către destinație, suport cot pentru confort în timpul condusului, suport lombar pentru susținerea unei posturi corecte, suspensie sport pentru experiențe de conducere dinamice, tracțiune integrală 4x4 pentru aderență sporită pe orice teren, port USB pentru încărcarea dispozitivelor electronice, vehicul pentru nefumători pentru prospătul interior al mașinii, volan cu padele pentru schimbarea rapidă a vitezelor, volan îmbrăcat în piele pentru un aspect premium, volan multifuncțional pentru utilizare ușoară a sistemelor automate și WLAN/WiFi hotspot pentru conectivitate în timp real.

Pe lângă dotările generale menționate anterior, Mercedes-Benz 200 mai oferă și dotări specifice care contribuie la siguranța și confortul pasagerilor. Printre acestea se numără: lumini adaptive pentru vizibilitate sporită în viraje, airbag-uri multiple (față, lateral și altele) pentru protecție completă în caz de accident, cameră pentru asistență la parcare, sisteme de direcție automată pentru parcare ușoară, atât în față, cât și în spate, clasă de emisii Euro6d pentru respectarea standardelor de mediu, interioare din piele forțată în maro pentru un aspect exclusivist, faruri LED pentru iluminare eficientă și durabilă, mod cuplare remorcă cu cârlig pivotant pentru transportul sigur al remorcii, patru sau cinci uși pentru acces facil în habitaclu, pilot automat cu regulator de viteză pentru confort în timpul călătoriilor lungi, sistem de climatizare cu aer condiționat automat pentru temperatură optimă în cabină și sticker pentru emisii cu clasificare verde (nivel 4).

Marca Mercedes-Benz și modelul 200 se bucură de o popularitate considerabilă în rândul clienților, datorită fiabilității și performanței lor superioare. Cu noi opțiuni de finanțare auto și leasing automobile, poți deveni proprietarul unei astfel de mașini într-un mod simplu și avantajos.

Condițiile de finanțare sunt flexibile și se adaptează nevoilor fiecărui client. Avansul minim este de 15% din valoarea mașinii, iar perioada maxima de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. De exemplu, pentru un automobil Mercedes-Benz 200 din anul 2020, perioada de finanțare poate ajunge până la 5 ani, având în vedere faptul că acesta nu depășește limita de 5 ani impusă de regulile de finanțare. Cu toate acestea, în cazul în care mașina ar avea o vechime de 6 ani sau peste, perioada de finanțare se reduce automat la 4 ani. Pentru autovehicule cu o vechime mai mare de 7 ani, se poate opta pentru o finanțare pe o perioadă maximă de 3 ani, în timp ce în cazul mașinilor de peste 8 ani, perioada de finanțare este limitată la 2 ani. Dacă mașina are o vechime mai mare de 9 ani, opțiunile de finanțare sunt restrânse, putându-se finanța doar pe o perioadă de 1 an.

Cu noi, ai posibilitatea de a obține un Mercedes-Benz 200 în leasing sau prin credit auto, indiferent dacă preferi un autovehicul nou sau second-hand. Echipa noastră de profesioniști te va ghida pe tot parcursul procesului de selecție și achiziționare, pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere pentru nevoile tale și că vei beneficia de avantajele și beneficiile pe care le oferă un Mercedes-Benz 200.