Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLC 2502019 2.0 Benzină 211 cp 58.640 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
250
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
58.640 km
Putere motor
211 cp
Cilindree
1.991 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €41.551

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 250 este un automobil extraordinar, dotat cu cele mai avansate tehnologii și caracteristici care satisfac cele mai exigente cerințe. Dacă sunteți în căutarea unei mașini de lux de încredere și performante, Mercedes-Benz 250 este alegerea perfectă.

Cu o calitate superioară și un design elegant, acest model este echipat cu toate dotările de ultimă generație pentru a vă asigura o experiență de conducere confortabilă și sigură. Printre dotările generale se numără sistemul antiblocare al roților (ABS), asistența fazei lungi, asistența la pornirea în rampă, asistența la schimbarea benzii, avertizarea în caz de accident și avertizarea în caz de oboseală.

De asemenea, Mercedes-Benz 250 beneficiază de conectivitate Bluetooth, computer de bord, control vocal și sistem de navigație pentru a vă ajuta să vă bucurați de o experiență ușoară și convenabilă în timpul condusului. Pentru a vă asigura o siguranță maximă, acest model dispune de sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei și frânare în caz de urgență.

Pentru confortul dumneavoastră, Mercedes-Benz 250 este dotat cu geamuri electrice, hayon portbagaj electric, închidere centralizată și jante de aliaj. De asemenea, dispune de suport pentru mâini libere, sistem de control al tracțiunii și un sistem de pornire/oprire automată. Pentru a vă bucura de cel mai bun divertisment în timpul călătoriei, acest model are un sistem de streaming muzical integrat și un port USB.

Dotările specifice includ airbag-uri față, laterale și alte tipuri de airbag-uri care oferă o protecție suplimentară în caz de accident. Asistenta de parcare este ușurată de o cameră video și de sisteme de direcție automată, atât în față, cât și în spate. Cu un design interior elegant și materiale de înaltă calitate, Mercedes-Benz 250 dispune de scaune reglabile electric, suport lombar și suspensie pneumatică pentru a vă oferi confort maxim.

Această mașină se află în stare excelentă și are o garanție. De asemenea, beneficiază de suport pentru mâini libere, sistem de control al tracțiunii și volan multifuncțional.

Mercedes-Benz 250 este disponibilă și în varianta de leasing auto. Dacă sunteți interesat de acestă opțiune de finanțare auto, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Vă punem la dispoziție diferite opțiuni de finanțare auto pentru a vă ajuta să realizați visul de a avea un Mercedes-Benz 250 în garajul dumneavoastră. Indiferent dacă doriți să achiziționați un automobil nou sau second-hand, noi vă oferim soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră. Avem experiență în finanțarea auto și vă putem oferi cele mai atractive oferte de leasing auto sau de credit auto, inclusiv autoutilitare second-hand.

Avem în vedere și anul de fabricație al mașinii, care trebuie să fie din 2014 încoace pentru a putea fi finanțată pe toată perioada maximă de 5 anni. În cazul în care mașina are 6 ani, o putem finanța doar pe 4 ani. Dacă mașina are 7 ani, o putem finanța pe o perioadă de maxim 3 ani. Dacă mașina are 8 ani, o mai putem finanța pe 2 ani. Și în cele din urmă, dacă mașina are mai mult de 9 ani, o putem finanța doar pe un an.

Nu mai stați pe gânduri și veniți să vă alegeți mașina de vis. La noi veți găsi cea mai variată flotă de mașini în leasing, de la modele recente până la cele mai noi. Vă oferim servicii complete de leasing auto și vă asigurăm că veți găsi mașina ideală pentru dumneavoastră.