Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLC 3002020 2.0 Diesel 245 cp 92.780 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
300
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
92.780 km
Putere motor
245 cp
Cilindree
1.950 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Gri metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €41.789

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz este un producător de automobile german cunoscut pe plan mondial pentru calitatea și eleganța vehiculelor sale. Unul dintre modelele de top este Mercedes-Benz 300, o mașină emblematică care îmbină luxul, performanța și tehnologia avansată.

Dacă sunteți interesat să achiziționați un Mercedes-Benz 300, există mai multe opțiuni de finanțare disponibile pentru a vă îndeplini visul de a conduce acest vehicul deosebit. O soluție populară este leasingul auto, prin care puteți beneficia de mașina dorită fără a o achiziționa în întregime.

Leasingul auto este o formă de finanțare prin care aveți posibilitatea să utilizați mașina pentru o perioadă determinată, plătind o rată lunară fixă. La sfârșitul perioadei de leasing, aveți opțiunea de a achiziționa mașina sau de a o returna comerciantului.

Pentru a putea beneficia de leasing auto, există anumite condiții de eligibilitate. Mașina trebuie să fie nouă sau să aibă maxim 5 ani și să nu aibă un rulaj excesiv. De asemenea, veți fi nevoit să achitați un avans de minim 15% din valoarea mașinii.

Perioada de finanțare disponibilă pentru leasingul auto variază între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Dacă mașina are mai puțin de 5 ani vechime, puteți obține un leasing pentru întreaga perioadă de 5 ani. Pentru o mașină mai veche de 6 ani, perioada maximă de finanțare este de 4 ani. Pentru o vechime de până la 7 ani, aveți posibilitatea să finanțați mașina până la 3 ani. Pentru o mașină cu o vechime între 7 și 8 ani, perioada de finanțare se reduce la 2 ani. În cazul în care mașina are o vechime de peste 8 ani, puteți beneficia de un finanțare pe o perioadă de 1 an.

Pe lângă leasingul auto, există și alte opțiuni de finanțare disponibile pentru achiziționarea unui Mercedes-Benz 300. Un exemplu este creditul auto, prin care puteți obține finanțare pentru întreaga valoare a mașinii. De asemenea, puteți apela și la creditul extern, care este o soluție potrivită pentru persoanele care nu doresc să facă un angajament pe termen lung cu o instituție financiară din țara lor.

Indiferent de opțiunea de finanțare aleasă, este important să luați în considerare și aspectul rulajului mașinii. În cazul în care sunteți interesat de un Mercedes-Benz 300 second hand, există anumite aspecte de care trebuie să țineți cont. Este recomandat să verificați istoricul și starea mașinii înainte de a lua o decizie finală. O alternativă ar putea fi achiziționarea unei autoutilitare second hand, care poate fi o opțiune mai accesibilă și utilă în anumite situații.

Dacă sunteți în căutarea unui Mercedes-Benz 300 nou, puteți lua în considerare și varianta leasingului automobile. Această opțiune vă permite să beneficiați de un vehicul nou și să îl achiziționați la sfârșitul perioadei de leasing.

În concluzie, indiferent de opțiunea de finanțare aleasă, un Mercedes-Benz 300 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aibă o mașină de lux și performantă. Având în vedere condițiile de finanțare, puteți obține un leasing auto sau un credit auto pentru a vă îndeplini visul de a conduce această mașină iconică. Asigurați-vă că verificați oferta de leasing auto și credit extern pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru dumneavoastră.