Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLC 3002022 2.0 211 cp 12.901 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
300
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
12.901 km
Putere motor
211 cp
Cilindree
1.991 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €56.880

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotările generale ale mașinii Mercedes-Benz 300 din anul 2022 includ următoarele: ABS, Android Auto, Apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, Asistență fază lungă, Asistență la pornirea în rampă, Asistență schimbare bandă, Avertizare în caz de accident, Avertizare în caz de oboseală, Bluetooth, Computer de bord, Control vocal, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Filtru de particule, Frânare în caz de urgență, Geamuri electrice, Hayon portbagaj electric, Hibrid cu cuplare, Închidere centralizată, Isofix, ITP nou, Jante de aliaj, Lumină ambientală, Manual de service, Metallic, Monitorizare presiune anvelope, Oglinzi laterale electrice, Recunoaștere semne rutiere, Reglare electrică a scaunelor, Scaune încălzite, Senzor de lumini, Senzor de ploaie automat, Separator portbagaj, Servodirecție, Set pentru mâini libere, Șine portbagaj plafon, Sistem de control al tracțiunii, Sistem de control al vitezei, Sistem de pornire/oprire automată, Sistem navigație, Streaming muzical integrat, Suport cot, Suport lombar, Touchscreen, Tracțiune 4x4, USB port, Vehicul pentru nefumători, Volan cu padele, Volan îmbrăcat în piele, Volan multifuncțional, WLAN / WiFi hotspot.

Dotările specifice ale acestei mașini includ: airbag-uri față, laterale și altele, asistent parcare: cameră, asistent parcare: față, asistent parcare: sisteme de direcție automată, asistent parcare: spate, clasă de emisii: Euro6d, condiție: vehicul second-hand, culoare interior: negru, lumini față: faruri LED, material interior: parțial piele, număr uși: patru sau cinci, pilot automat: regulator de viteză, sistem climatizare: climatizare automată, 2 zone, sticker emisii: 4 (verde), trusă reparație: kit de reparație pneuri de urgență.

Această mașină Mercedes-Benz 300 poate fi achiziționată prin leasing auto sau prin finanțare auto. Deși este o mașină nouă, există și opțiunea de leasing pentru autovehicule second-hand. Finanțarea în leasing auto este o soluție flexibilă și accesibilă pentru cei care nu doresc să achite vehiculul în totalitate în momentul achiziției.

Avantajele leasingului auto includ posibilitatea achiziționării mașinii la un preț mai mic în comparație cu achiziționarea directă, posibilitatea de a beneficia de o mașină mai scumpă cu un avans mai mic, precum și posibilitatea de a beneficia de un avans flexibil și rate lunare fixe pe o perioadă de timp determinată.

Pentru a achiziționa această mașină în leasing auto, este necesar un avans de minim 15% din valoarea totală a mașinii. Perioada de finanțare în leasing auto poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. În cazul în care mașina are o vechime de până la 5 ani, se poate finanța pe o perioadă de 5 ani. Pentru mașinile cu o vechime de până la 6 ani se poate finanța pe o perioadă de 4 ani. Mașinile cu o vechime de până la 7 ani pot fi finanțate pe maxim 3 ani. Cele cu o vechime de până la 8 ani se pot finanța pe 2 ani, iar cele cu o vechime de până la 9 ani pe doar un an.

Leasingul auto este o opțiune atractivă pentru cei care doresc să conducă un autoturism de lux, precum Mercedes-Benz 300, fără a plăti integral costul autoturismului. Alege finanțarea auto în leasing și bucură-te de avantajele unei mașini de calitate și confort la prețuri mai accesibile.