Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLC 4002021 3.0 Diesel 330 cp 28.780 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
400
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
28.780 km
Putere motor
330 cp
Cilindree
2.925 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Argintiu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €63.048

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Mercedes-Benz și modelul 400 sunt cunoscute pe piața auto pentru calitatea și performanțele lor impresionante. Această mașină de lux, fabricată în anul 2021, vine cu o serie de dotări generale și specifice care asigură confortul și siguranța pasagerilor.

Dotările generale ale acestui model includ ABS, Android Auto, apelare automată în caz de urgență și Apple CarPlay, care facilitează conectivitatea și integrarea smartphone-ului în sistemul de divertisment al mașinii. Asistența fază lungă, asistența la pornirea în rampă și asistența la schimbarea benzii sunt caracteristici care ajută la o experiență de condus mai sigură și mai confortabilă.

Alte dotări importante includ avertizarea în caz de oboseală, Bluetooth, computerul de bord, controlul vocal și filtrul de particule. Farurile cu fascicul lung fără orbire, geamurile electrice, hayonul portbagaj electric și închiderea centralizată sunt caracteristici care îmbunătățesc funcționalitatea și confortul mașinii.

Această mașină vine și cu dotări care asigură siguranța pasagerilor, cum ar fi sistemul de fixare Isofix pentru scaunele de copii și sistemul de monitorizare a presiunii anvelopelor. Oglinzile laterale electrice, oglinda retrovizoare cu întunecare automată și monitorul unghi mort contribuie la o experiență de conducere mai sigură și mai fără griji.

Pentru confortul pasagerilor, această mașină are scaune încălzite, climatizare automată cu două zone și un sistem de navigație integrat. De asemenea, volanul îmbrăcat în piele, touchscreen-ul și suportul pentru mâini libere sunt detalii care adaugă un plus de lux și rafinament experienței de conducere.

Aceasta este doar o parte dintr-o lungă listă de dotări pe care o oferă această mașină Mercedes-Benz 400. Cu aceste caracteristici impresionante și performanțe de top, acesta poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și achiziționeze o mașină de lux.

Pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visul de a avea această mașină, avem opțiuni flexibile de finanțare și leasing auto disponibile. Cu un avans de minim 15%, puteți beneficia de o perioadă de finanțare de la 1 până la 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Această mașină fiind un model din anul 2021, vă putem oferi posibilitatea de a o finanța pe o perioadă de 5 ani.

Dacă sunteți interesat de un credit auto sau leasing automobile, suntem aici să vă oferim suportul și consultanța necesare pentru a prelua acest Mercedes-Benz 400. Având în vedere că aceasta este o mașină second-hand, vă rugăm să verificați starea sa tehnică și documentația înainte de a lua o decizie finală.

Cu serviciile noastre de finanțare auto și leasing, veți putea deveni proprietarul acestei mașini de lux într-un mod convenabil și accesibil. Bucurați-vă de confortul și performanțele excepționale pe care le oferă acest model Mercedes-Benz 400 și profitați de avantajele leasingului auto sau creditului extern.

Indiferent dacă sunteți interesat de autoutilitare second hand sau mașini noi în leasing, suntem aici să vă oferim cele mai bune soluții pentru necesitățile dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și să începem demersurile pentru a vă oferi această mașină de lux Mercedes-Benz 400!