Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLC 43 AMG2016 3.0 Benzină 367 cp 124.900 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
43 AMG
Anul fabricatiei
2016
Rulaj
124.900 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
2.996 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €49.499

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz GLC 43 AMG este un automobil de lux, produs de renumita marcă germană Mercedes-Benz. Modelul este din anul 2016 și este dotat cu un motor pe benzină de 3.0 litri, care dezvoltă o putere impresionantă de 367 de cai putere. Cu un kilometraj de doar 124.900 de kilometri, acest vehicul se prezintă într-o stare excelentă.

Dotările generale ale acestui model includ Android Auto, asistență pentru faza lungă, asistență pentru schimbarea benzii de circulație, avertizare în caz de accident, conectivitate Bluetooth, frânare de urgență, hayon portbagaj electric, încălzire auxiliară, sistem Isofix pentru scaunul pasagerului, jante de aliaj, lumină ambientală, monitor pentru unghi mort, monitorizare a presiunii anvelopelor, plafon panoramic din sticlă, recunoaștere a semnelor rutiere, reglare electrică a scaunelor, scaune încălzite, sistem de navigație, suport lombar, suspensie pneumatică, tracțiune integrală 4x4 și volan cu padele și multifuncțional.

Printre dotările specifice se numără asistența pentru parcare cu cameră 360°, tapițerie interioară de piele integrală de culoare neagră, lumini față cu tehnologie LED, pilot automat adaptiv, sistem de climatizare automată cu trei zone.

Autovehiculul este disponibil pentru achiziție prin intermediul sistemului de finanțare auto. Echipa noastră vă poate oferi diverse opțiuni de finanțare, inclusiv leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern. Vă putem oferi oferte personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Leasingul auto este o metodă convenabilă de a achiziționa această mașină de lux. Avansul minim este de 15% din prețul mașinii, iar perioada de finanțare poate variata între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea vehiculului. De exemplu, pentru o mașină mai veche de 6 ani, puteți opta pentru un leasing de 4 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, puteți alege un leasing de 3 ani, iar dacă este mai veche de 7 ani, puteți financiar pe maxim 2 ani. Dacă mașina are mai mult de 9 ani, puteți opta pentru un leasing cu durata de un an.

Pentru mai multe detalii despre această ofertă și pentru a programa un test drive, vă rugăm să ne contactați.

*Prețul mașinii este de 49.499 EUR, și include TVA deductibil.