Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLE 3502020 3.0 Diesel 272 cp 24.042 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
350
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
24.042 km
Putere motor
272 cp
Cilindree
2.925 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €73.570

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca și modelul mașinii Mercedes-Benz 350 din anul 2020 vine cu dotări generale și specifice absolut impresionante. Indiferent dacă ești în căutarea unui automobil nou sau second-hand, cu siguranță vei găsi opțiunea potrivită în gama de mașini Mercedes-Benz. În continuare, îți vom detalia dotările și opțiunile pe care le oferim.

Dotările generale ale acestui model includ caracteristici și tehnologii moderne care te vor impresiona pe deplin. De exemplu, sistemul de asistare la condus este unul avansat, ce include asistență la pornirea în rampă, asistență la schimbarea benzii, precum și avertizare în caz de oboseală. De asemenea, vei beneficia de frânare în caz de urgență și de un sistem de asistență la fază lungă, care te va ajuta să conduci în condiții de siguranță chiar și pe timp de noapte.

Mercedes-Benz 350 vine echipat și cu o serie de caracteristici de confort și divertisment, precum conexiune Bluetooth, streaming muzical integrat, touchscreen și control vocal. De asemenea, vei avea parte de suport pentru mâini libere, sistem de navigație și conexiune USB. Dotările nu se opresc însă aici, deoarece mașina dispune și de scaune încălzite, plafon panoramic din sticlă, oglinzi laterale electrice și senzori de lumini și ploaie automat.

În plus, mașina beneficiază și de dotări de siguranță și protecție, cum ar fi ABS, ESP, airbag-uri față și laterale, asistență în caz de accident și recunoaștere a semnelor rutiere. De asemenea, vei avea parte de sistem de alarmă și monitorizare a presiunii în anvelope, pentru a putea călători în siguranță în orice condiții.

Când vine vorba de dotările specifice acestui model, vei găsi opțiuni impresionante, precum faruri LED adaptive, cameră pentru asistența la parcare și sistem de climatizare automată cu două zone. De asemenea, mașina dispune de sistem de asistență la parcare atât în față, cât și în spate, pentru ca manevrele tale să fie mai ușoare și mai sigure.

Este important de menționat că această mașină vine cu clasă de emisii Euro6d-TEMP și că este potrivită pentru leasing auto sau finanțare, indiferent dacă dorești să achiziționezi un automobil nou sau second-hand. Putem oferi opțiuni de leasing cu un avans de minim 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

În cazul în care mașina pe care o dorești este mai veche de 5 ani, perioada de finanțare va fi redusă în conformitate cu vechimea acesteia. De exemplu, dacă mașina are între 6 și 7 ani, o putem finanța pe o perioadă de maxim 4 ani. Dacă este mai veche de 7 ani, perioada de finanțare va fi redusă la maxim 3 ani. În cazul mașinilor cu o vechime de peste 8 ani, putem oferi finanțare pe o perioadă de până la 2 ani. Dacă mașina are mai mult de 9 ani, putem oferi finanțare doar pe o perioadă de un an.

Indiferent de opțiunea aleasă, noi îți punem la dispoziție servicii de leasing auto sau finanțare pentru mașinile Mercedes-Benz 350, cu posibilitate de achiziționare a unei mașini noi sau second-hand. Contactează-ne pentru mai multe detalii și să aflăm cum putem să îți îndeplinim visul de a avea propria ta mașină Mercedes-Benz 350!