Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLE 3502021 2.0 Hibrid 194 cp 24.395 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
350
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
24.395 km
Putere motor
194 cp
Cilindree
1.950 cmc
Combustibil
Hibrid
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €98.596

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 350 este un model elegant și modern, fiind alimentat cu un motor puternic și eficient. Această mașină oferă un nivel ridicat de confort și siguranță pentru toți pasagerii.

Dotările generale ale acestei mașini includ: ABS, Android Auto, Apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, Asistență fază lungă, Asistență la pornirea în rampă, Asistență schimbare bandă, Avertizare în caz de accident, Avertizare în caz de oboseală, Bluetooth, Ceasuri bord digitale, Computer de bord, Control vocal, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Faruri cu faza lungă fără orbire, Filtru de particule, Frânare în caz de urgență, Geamuri electrice, Hayon portbagaj electric, Hibrid cu cuplare, Încălzire auxiliară, Încărcare telefon wireless, Închidere centralizată, Intrare fără cheie, Isofix, ITP nou, Jante de aliaj, Lumină ambientală, Manual de service, Metallic, Monitor unghi mort, Monitorizare presiune anvelope, Oglinzi laterale electrice, Pachet de iarnă, Pachet sport, Plafon panoramic din sticlă, Proiectoare ceață, Recunoaștere semne rutiere, Reglare electrică a scaunelor, Scaune încălzite, Scaune sport, Senzor de lumini, Senzor de ploaie automat, Servodirecție, Set pentru mâini libere, Șine portbagaj plafon, Sistem de control al tracțiunii, Sistem de control al vitezei, Sistem de pornire/oprire automată, Sistem navigație, Sound system, Streaming muzical integrat, Suport cot, Suport lombar, Touchscreen, Tracțiune 4x4, Trapă decapotabilă, USB port, Vehicul pentru nefumători, Volan cu padele, Volan îmbrăcat în piele, Volan multifuncțional, WLAN / WiFi hotspot.

Dotările specifice ale acestei mașini includ: Adaptare lumini: Adaptive cornering lights, Airbag-uri: Airbag-uri față, lateral și altele, Asistent parcare: Cameră, Asistent parcare: Față, Asistent parcare: Sisteme de direcție automată, Asistent parcare: Spate, Clasă de emisii: Euro6d, Condiție: Vehicul second-hand, Culoare interior: Negru, Lumini față: Faruri LED, Material interior: Alcantara, Mod cuplare remorcă: Cârlig remorcă pivotant, Mod utilizare: Automobil de un an, Număr uși: Patru sau cinci, Pilot automat: Adaptive Cruise Control, Sistem climatizare: Aer condiționat automat, Sticker emisii: 4 (verde), Trusă reparație: Emergency tyre repair kit.

Pentru a achiziționa această mașină prin leasing auto, vă putem oferi diverse soluții de finanțare, cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Prin leasing auto, puteți beneficia de toate avantajele unei mașini noi în leasing, precum și de posibilitatea de a alege perioada de leasing care vi se potrivește cel mai bine.

Dacă doriți să achiziționați o mașină în leasing, aveți posibilitatea de a opta și pentru o mașină second-hand sau autoutilitară second-hand, prin intermediul serviciului nostru de leasing automobile. De asemenea, putem oferi și soluții de finanțare prin credit auto sau credit extern.

Vă invităm să luați legătura cu noi pentru mai multe informații despre această mașină Mercedes-Benz 350 și opțiunile de finanțare disponibile. Acesta este un anunț despre o mașină marca Mercedes-Benz, model 350, anul 2021. Vă informăm că există o condiție de finanțare, și anume ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe încă 5 ani. În funcție de vechimea mașinii, perioada de finanțare poate varia, astfel: dacă mașina este mai veche de 6 ani, poate fi finanțată pe maxim 4 ani; dacă este mai veche de 7 ani, poate fi finanțată pe maxim 3 ani; dacă este mai veche de 8 ani, poate fi finanțată pe maxim 2 ani; dacă este mai veche de 9 ani, poate fi finanțată doar pe un an.

Pentru detalii suplimentare și oferte personalizate de leasing auto sau finanțare auto, vă rugăm să ne contactați.