Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLE 3502021 3.0 Diesel 272 cp 50.770 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
350
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
50.770 km
Putere motor
272 cp
Cilindree
2.925 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €76.177

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 350 este un model premium din gama Mercedes-Benz, potrivit pentru cei care doresc o mașină de înaltă calitate, confortabilă și cu design elegant. Anul de fabricație este 2021, ceea ce înseamnă că este o mașină nouă, în stare perfectă.

Dotările generale ale acestui model includ caracteristici și tehnologii avansate care oferă un nivel ridicat de confort și siguranță. Printre acestea se numără sistemul anti-blocare frâne (ABS) și asistența la frânare în caz de urgență. De asemenea, mașina beneficiază de funcții precum Android Auto și Apple CarPlay, care permit conectarea smartphone-ului și accesul la diverse aplicații și funcții.

Pentru siguranță sporită, acest model vine echipat cu asistență la schimbarea benzii de circulație și asistență la faza lungă a farurilor. De asemenea, are sistem de avertizare în caz de oboseală, care monitorizează comportamentul șoferului și emite avertismente în cazul apariției oboselii.

Mașina dispune de dotări de confort și commoditate, cum ar fi geamuri electrice, închidere centralizată și sistem de navigație. În plus, are un design interior elegant, cu scaune încălzite, volan îmbrăcat în piele și sistem de control vocal.

Această mașină este potrivită și pentru iubitorii de muzică, fiind echipată cu un sistem de sunet de înaltă calitate. De asemenea, dispune de tehnologie de streaming muzical integrat și USB port, pentru a asculta muzică preferată în timpul călătoriilor.

Pentru a asigura o călătorie relaxantă și sigură, mașina are sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor și asistență la pornirea în rampă. De asemenea, beneficiază de frână în caz de urgență și control al tracțiunii, asigurând o aderență optimă pe drumurile umede sau alunecoase.

Cu o motorizare puternică și eficientă, acest model de Mercedes-Benz 350 are un consum redus de combustibil și un sistem de filtrare a particulelor pentru a reduce emisiile. Este o mașină potrivită atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru călătorii mai lungi sau pentru afaceri.

De asemenea, această mașină vine cu dotări specifice care îmbunătățesc performanța și siguranța la volan. De exemplu, este echipată cu faruri LED pentru o iluminare optimă a drumului și sistem de recunoaștere a semnelor rutiere.

Finanțarea unei astfel de mașini este posibilă prin diverse metode, inclusiv leasing auto și credit auto. Pentru leasing auto, se poate opta pentru un avans de minim 15% din valoarea mașinii și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Aceasta oferă flexibilitate în alegerea opțiunii potrivite pentru fiecare client.

Dacă doriți să achiziționați o mașină în leasing, vă recomandăm să luați în considerare și condițiile de finanțare. Mașina trebuie să nu fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe încă 5 ani. În funcție de vechimea mașinii, perioada de finanțare variază. De exemplu, pentru o mașină mai veche de 6 ani, perioada de finanțare este de 4 ani. Pentru o mașină mai veche de 7 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani. Pentru o mașină mai veche de 8 ani, perioada de finanțare este de 2 ani, iar pentru o mașină mai veche de 9 ani, perioada de finanțare este de 1 an.

În ceea ce privește creditul auto, este important de menționat că există opțiuni și soluții pentru a putea finanța un autoturism nou sau second-hand. Fiecare solicitant poate alege opțiunea de finanțare care se potrivește cel mai bine nevoilor și posibilităților sale financiare.

În concluzie, Mercedes-Benz 350 este o mașină de înaltă calitate, cu dotări moderne și performanțe remarcabile. Prin metodele de finanțare disponibile, cum ar fi leasing-ul auto și creditul auto, puteți avea acces la această mașină de lux, plătind un avans de minim 15% și beneficiind de o perioadă de finanțare flexibilă, între 1 și 5 ani.