Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz GLE 4002020 3.0 Diesel 330 cp 58.900 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
400
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
58.900 km
Putere motor
330 cp
Cilindree
2.925 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Față
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €78.300

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotările Generale ale acestui model Mercedes-Benz GLE 400 d 4MATIC includ tracțiunea integrală 4x4, astfel oferind o aderență maximă pe orice tip de teren. Dotările Specifice includ asistentul de parcare cu cameră 360°, culoarea interioară în negru, farurile LED pentru iluminarea de zi, interiorul din Alcantara, sistemul de pilot automat Adaptive Cruise Control și sistemul de climatizare automată cu 4 zone.

Această mașină este fabricată în anul 2020 și vine echipată cu un motor diesel cu șase cilindri în linie și codul OM656. Capacitatea cilindrică totală este de 2,90 litri, iar culoarea caroseriei este EMERALD GREEN - METALLIC FINISH. Interiorul este realizat dintr-o combinație de țesătură, piele ecologică și microfibră în culorile negru și antracit.

Transmisia este automată, iar mașina dispune de multiple dotări și sisteme suplimentare. Printre acestea se numără sistemul de navigație MB Connect, conectivitatea prin smartphone cu integrare Apple CarPlay și Android Auto, asistența de parcare activă, sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație, asistență la schimbarea benzilor, sistemul de frânare adaptivă și controlul autonom al vitezei.

Această mașină Mercedes-Benz GLE 400 d 4MATIC este disponibilă pe stoc în Timișoara și beneficiază de posibilitatea de Buy-Back. De asemenea, este însoțită de o garanție internațională Mercedes-Benz valabilă până în 08.2024. Există posibilitatea de finanțare, cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Pentru mai multe detalii despre leasing auto, finanțare auto și posibilitatea de a cumpăra mașini în leasing sau auto second hand, vă invităm să ne contactați.