Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz GLS 4002022 3.0 Diesel 330 cp 14.000 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
400
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
14.000 km
Putere motor
330 cp
Cilindree
2.925 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €118.641

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 400 - Masina ideala pentru tine!

Iti punem la dispozitie un model Mercedes-Benz 400, anul 2022, care dispune de toate dotarile necesare pentru o experienta de conducere exceptionala. Indiferent daca iti doresti un autoturism pentru uz personal sau pentru business, acest model este solutia perfecta pentru tine.

Dotarile generale ale masinii includ ABS-ul, Android Auto si Apple CarPlay pentru a-ti conecta telefonul si a accesa aplicatiile preferate, anvelope de vara pentru performante excelente pe sosea si apelarea automata in caz de urgenta pentru siguranta ta. De asemenea, beneficiezi de asistenta la pornirea in rampa, asistenta la schimbarea benzii, avertizare in caz de accident si oboseala, control vocal si multe altele.

Avand in vedere cerintele tale financiare, iti oferim posibilitatea de a achizitiona acest autoturism prin intermediul unui leasing auto sau prin finantare auto, pentru a iti usura procesul de achizitie. Astfel, poti opta pentru leasing auto, masini in leasing sau credit auto, in functie de preferintele tale.

In ceea ce priveste finantarea auto, avansul minim este de 15%, iar perioada maxima de finantare poate fi cuprinsa intre 1 si 5 ani. Astfel, iti oferim flexibilitatea necesara pentru a alege varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Indiferent daca esti in cautarea unor autoutilitare second-hand sau a unor masini noi in leasing, masina noastra Mercedes-Benz 400 se incadreaza cu succes in cerintele tale. Poti avea incredere in calitatea si performanta acestei marci de prestigiu.

In ceea ce priveste conditiile de finantare, este important sa mentionam ca masina trebuie sa aiba o vechime de maxim 5 ani pentru a putea fi finantata pe inca 5 ani. In cazul in care masina are o vechime mai mare de 6 ani, finantarea se poate realiza pe 4 ani. Daca vechimea este mai mare de 7 ani, finantarea poate fi realizata pe maxim 3 ani. Pentru vehicule cu o vechime de peste 8 ani, finantarea se poate face pe 2 ani, iar pentru cele cu o vechime de peste 9 ani, finantarea se poate face doar pe un an.

Pentru informatii suplimentare si pentru a afla mai multe detalii despre masina Mercedes-Benz 400, te rugam sa ne contactezi. Vom fi bucurosi sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie privind achizitia ta.

Alege masina potrivita cu dotari performante si o finantare pe masura nevoilor tale!