Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa S 320 2020 2.0 Diesel 190 cp 191.235 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
320
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
191.235 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Negru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €20.778

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 320 este un model emblematic al producătorului german de automobile de lux. Anul 2020 a adus cu sine o serie de îmbunătățiri și inovații tehnologice pentru acest vehicul, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru cei care doresc să achiziționeze o mașină de înaltă calitate.

Dacă sunteți interesat de acest model Mercedes-Benz și doriți să îl aveți în garajul dumneavoastră, există mai multe opțiuni de finanțare disponibile. Una dintre ele este leasing-ul auto, un sistem care vă permite să utilizați mașina în schimbul plății unei rate lunare. Acest tip de finanțare este ideal pentru cei care doresc să se bucure de avantajele unei mașini noi, fără a fi nevoie să o achiziționeze în mod direct.

Dacă optați pentru leasing auto, veți beneficia de posibilitatea de a avea un avans redus și de a achita rate lunare rezonabile. De asemenea, veți putea utiliza masina cu încredere pe perioada contractului, care poate fi între 1 și 5 ani. Este important de menționat că pentru a putea accesa acest tip de finanțare, va trebui să plătiți un avans de minim 15% din valoarea mașinii.

Pentru a putea încheia un contract de leasing auto, mașina trebuie să îndeplinească anumite criterii. Aceasta nu trebuie să fie mai veche de 5 ani, astfel încât să poată fi finanțată pe o perioadă de până la 5 ani. În cazul în care mașina depășește această limită, perioada de finanțare poate fi redusă în funcție de vechimea acestuia. Astfel, pentru o mașină mai veche de 6 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani, în timp ce o mașină mai veche de 9 ani poate fi finanțată doar pentru un an.

Pe lângă leasing auto, există și alte opțiuni de finanțare disponibile pentru achiziționarea unui Mercedes-Benz 320. Una dintre ele este creditul auto, care vă permite să achiziționați mașina direct, cu ajutorul unui împrumut bancar. Acest tip de finanțare poate fi o opțiune bună pentru cei care doresc să dețină mașina în proprietate încă de la început.

Indiferent de opțiunea de finanțare pe care o alegeți, este important să luați în considerare fiecare detaliu înainte de a lua o decizie. Asigurați-vă că aveți posibilitatea de a acoperi costurile lunare și că vă faceți calculele corecte în funcție de durata de finanțare pe care o doriți.

În concluzie, leasing-ul auto și creditul auto reprezintă două opțiuni viabile pentru achiziționarea unui Mercedes-Benz 320. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, trebuie să țineți cont de avansul minim de 15% și de perioada maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Cu ajutorul acestor forme de finanțare, veți putea să vă bucurați de o mașină de înaltă calitate și de toate avantajele pe care le oferă acest model Mercedes-Benz.