Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa S 3202020 2.0 Diesel 190 cp 145.776 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
320
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
145.776 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Culoare
Negr

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €24.078

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 320, un model al anului 2020, este o masina deosebita, cu un design elegant si performante remarcabile. Acesta beneficiaza de numeroase dotari si tehnologii avansate, care il plaseaza in topul preferintelor clientilor din industria auto.

Pentru a achizitiona acest vehicul de exceptie, exista mai multe optiuni de finantare disponibile, cum ar fi „leasing auto” sau „credit auto”. Astfel, puteti sa va bucurati de avantajele masinilor in leasing, beneficiind de flexibilitate si confort.

Daca doriti sa achizitionati un autoturism prin leasing, puteti beneficia de masini in leasing, fie noi, fie second hand. Masinile noi in leasing va ofera posibilitatea de a conduce un vehicul de ultima generatie, cu toate dotarile moderne, fara a investi o suma mare de bani in momentul achizitiei. Daca preferati un autovehicul cu istoric, aveti posibilitatea de a opta pentru masini second hand, cum ar fi autoutilitare second hand.

Procesul de leasing poate sa fie simplu si rapid, cu un avans de minim 15% si cu o perioada maxima de finantare cuprinsa intre 1 si 5 ani. Sunteti astfel asigurat ca va puteti bucura de masina dorita pentru o perioada considerabila, fara a va pune presiune pe bugetul personal.

In ceea ce priveste disponibilitatea vehiculelor Mercedes-Benz 320 in leasing, trebuie luata in considerare o conditie importanta. Masina selectata nu trebuie sa fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finantata pe o perioada de 5 ani. In cazul in care autoturismul este mai vechi de 6 ani, finantarea se poate realiza pe o durata de 4 ani. Pentru autovehiculele mai vechi de 7 ani, perioada maxima de finantare este de 3 ani. In situatia in care masina are o vechime de 8 ani, finantarea se poate realiza pe o perioada de 2 ani. In cele din urma, pentru autoturismele mai vechi de 9 ani, finantarea este posibila doar pe o durata de 1 an.

Fie ca optati pentru un model nou sau second hand, Mercedes-Benz 320 este un autoturism deosebit, ce ofera un confort si o experienta de conducere extraordinara. Cu ajutorul finantarii auto, veti putea sa va achizitionati masina dorita, indiferent de bugetul pe care il aveti la dispozitie.

Pentru mai multe informatii despre modalitatile de finantare disponibile, va recomandam sa solicitati sfatul unui specialist in leasing automobile. Acesta va poate oferi toate detaliile si solutiile adaptate nevoilor dumneavoastra, astfel incat sa puteti lua decizia corecta si avantajoasa pentru dvs. Achizitionarea unui autoturism Mercedes-Benz 320 prin leasing sau credit auto este o alegere inteligenta si comoda, care va poate oferi satisfactia de a conduce un vehicul premium.