Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa S 350 4M Long 2019 3.0 Diesel 286 cp 94.500 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
350
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
94.500 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.925 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Sedan
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €66.283

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni de finanțare auto, potrivite pentru nevoile și preferințele dumneavoastră. Indiferent dacă doriți să achiziționați o mașină în leasing, în credit sau în sistemul de leasing financiar sau operațional, suntem aici pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.

Având în vedere cererea dumneavoastră pentru un Mercedes-Benz S 350 4M lung diesel, vă oferim acest model din anul 2019, care dispune de un motor diesel de 3.0 litri și 286 de cai putere. Mașina are o vechime de 94.500 de kilometri și este disponibilă la prețul de 66.283 de euro.

În ceea ce privește dotările, această mașină dispune de numeroase caracteristici și funcții moderne. Printre acestea se numără sistemul de asistență la schimbarea benzii de circulație, sistemul de asistență la pornirea în rampă, sistemul de asistență în caz de oboseală, sistemul de apelare automată în caz de urgență, precum și sistemul de avertizare în caz de accident.

De asemenea, mașina dispune de dotări precum faruri cu faza lungă fără orbire, sistem de navigație, sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei, sistem de închidere centralizată, geamuri electrice, scaune cu funcții de masaj și încălzire, volan multifuncțional, sistem de control al presiunii din anvelope și multe altele.

Vă oferim posibilitatea de a obține o ofertă personalizată pentru finanțarea acestei mașini pe o perioadă de până la 5 ani, cu un avans de minim 15%. Vă asigurăm că ne vom adapta cerințelor dumneavoastră pentru a vă oferi cea mai bună opțiune de finanțare.

Pentru mai multe detalii și informații, vă rugăm să ne contactați. Suntem bucuroși să vă ajutăm să faceți cea mai bună alegere în materie de finanțare auto.