Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa S 3502021 3.0 Diesel 286 cp 26.300 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
350
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
26.300 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.925 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €101.693

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotările generale ale acestui autovehicul Mercedes-Benz 350 din anul 2021 includ o varietate de caracteristici moderne și confortabile pentru a asigura o experiență de conducere plăcută și sigură.

Printre aceste dotări se numără: sistemul de frânare ABS, compatibilitatea cu Android Auto și Apple CarPlay, funcția de apelare automată în caz de urgență, asistența pentru fază lungă și schimbarea benzii, conectivitatea prin Bluetooth, sistemul de sunet cu player CD, controlul vocal pentru operarea sistemelor de bord, dispozitivul antidemaraj electric, controlul electronic al stabilității (ESP), filtrul de particule, geamurile electrice, head-up display pentru afișarea informațiilor pe parbriz, tehnologie de încărcare wireless a telefonului, închiderea centralizată a ușilor, inspecția tehnică periodică (ITP) recentă, jante de aliaj, iluminare ambientală, manual de service, finisaj metalic pentru caroserie, monitorizarea unghiului mort, pachet sport pentru caracteristici și design sportiv, acoperiș panoramic din sticlă, recunoașterea semnelor de circulație, reglarea electrică a scaunelor, reglarea electrică a scaunelor spate, scaune cu funcție de masaj, scaune încălzite și ventilate, senzor de lumină, servodirecție, sistem hands-free, sistem de alarmă, sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei, sistem de navigație, sistem audio de înaltă calitate, suport de cot, suspensie pneumatică pentru un confort sporit, trapă decapotabilă pentru o experiență unică la volan, vehicul destinat nefumătorilor și volan încălzit pentru un condus plăcut în sezonul rece.

În plus, acest autovehicul vine și cu unele dotări specifice, cum ar fi: sistemul de adaptare a luminilor, care permite iluminarea adaptivă în funcție de condițiile de drum și de trafic, airbag-uri față și laterale pentru siguranță sporită, cameră de vizualizare 360° pentru asistență la parcarea autovehiculului, asistență la parcare față și spate și sistem de direcție automată pentru o manevrabilitate mai ușoară și sigură în spații restrânse, clasă de emisii Euro6d-TEMP pentru un impact redus asupra mediului înconjurător, condiție de vehicul secund-hand pentru practicitate și economie, interior cu finisaj în culoarea neagră pentru un aspect elegant și ușor de întreținut, faruri cu tehnologie LED pentru iluminare puternică și eficientă, tapițerie completă din piele pentru un confort premium, patru sau cinci uși, sistem de pilot automat adaptiv pentru controlul automat al vitezei și păstrarea distanței față de vehiculul din față, sistem de climatizare automată cu trei zone pentru o climă confortabilă în toate locurile din autovehicul, sticker de emisii verde, specific Germania, și alte dotări care completează experiența de conducere cu această mașină Mercedes-Benz 350.

Această mașină Mercedes-Benz 350 anul 2021 poate fi achiziționată prin diverse modalități de finanțare și leasing auto. Este disponibilă și opțiunea de autovehicule second-hand sau autoutilitare second-hand în leasing. Ofertele de finanțare auto pot fi adaptate nevoilor și posibilităților fiecărui client. Pentru a încheia un contract de finanțare sau leasing auto, este necesar un avans minim de 15% din valoarea autovehiculului, iar perioada de finanțare poate fi aleasă între 1 și 5 ani, în funcție de preferințele și posibilitățile fiecărui client.

În cazul acestei mașini Mercedes-Benz 350 anul 2021, condiția de finanțare este ca aceasta să nu fie mai veche de 5 ani, pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. Dacă mașina are o vechime mai mare de 6 ani, poate fi finanțată pe o perioadă de 4 ani. În cazul unei mașini cu o vechime mai mare de 7 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani. Dacă autovehiculul are o vechime mai mare de 8 ani, poate fi finanțat pe o perioadă de maxim 2 ani, iar în cazul în care acesta are o vechime mai mare de 9 ani, perioada de finanțare este de 1 an.

Pentru mai multe informații despre opțiunile de finanțare și leasing auto disponibile pentru această mașină Mercedes-Benz 350 anul 2021, vă rugăm să ne contactați.