Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa S 4502021 3.0 367 cp 29.500 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
450
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
29.500 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
2.999 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Bej

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €128.996

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 450 este un model de lux din anul 2021, cunoscut pentru dotările sale generoase și performanțele remarcabile. Această mașină oferă o experiență de conducere de neegalat și un nivel de confort sporit, fiind potrivită atât pentru deplasări zilnice cât și pentru călătorii lungi.

Dotările generale ale acestui model includ o gamă largă de caracteristici și tehnologii avansate, care asigură siguranță și confort în timpul conducerii. De exemplu, dotările standard includ sistemul avansat de asistență la parcare cu cameră 360°, care facilitează manevrarea în spații înguste și oferă o imagine de ansamblu a mediului înconjurător.

În ceea ce privește dotările specifice, Mercedes-Benz 450 impresionează cu o serie de caracteristici premium. Interiorul elegant, disponibil în culoarea bej, este învelit în piele integrală, conferind un aspect sofisticat și un nivel ridicat de confort. Luminiile față cu tehnologie LED asigură vizibilitate excelentă în timpul deplasărilor nocturne, oferind o experiență de conducere sigură și plăcută.

Pentru a facilita călătoriile lungi, acest model dispune de un pilot automat adaptiv, care ajustează viteza în funcție de traficul din față. Acest lucru permite o experiență de conducere relaxată și fără efort, mai ales în cazul deplasărilor pe distanțe mari.

Sistemul de climatizare automatic, cu 4 zone, asigură o temperatură și o ventilație optimă în fiecare parte a vehiculului. Astfel, pasagerii pot călători în confort, iar șoferul poate rămâne concentrat pe drum, fără a fi afectat de factorii externi.

Pentru a face achiziția acestei mașini Mercedes-Benz 450 mai accesibilă, există posibilitatea de a opta pentru leasing auto sau finanțare auto. Oferind un avans de minim 15%, puteți beneficia de o perioadă de finanțare flexibilă, cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Această ofertă de finanțare este disponibilă atât pentru mașinile noi în leasing, cât și pentru cele second hand sau autoutilitare second hand. În cazul în care doriți să achiziționați o mașină în leasing, condiția principală este ca aceasta să nu fie mai veche de 5 ani, pentru a putea fi finanțată pe încă 5 ani. Cu toate acestea, în funcție de vechimea mașinii, perioada de finanțare poate varia. Mai exact, dacă mașina este mai veche de 6 ani, poate fi finanțată doar pe 4 ani, în timp ce dacă are o vechime mai mare de 7 ani, se poate opta pentru o finanțare pe maxim 3 ani. În cazul în care are o vechime mai mare de 8 ani, perioada de finanțare se reduce la 2 ani, iar dacă este mai veche de 9 ani, aceasta poate fi finanțată doar pe o perioadă de 1 an.

În concluzie, Mercedes-Benz 450 este o mașină de top, cu dotări generoase și tehnologii avansate, ideală pentru cei care doresc să experimenteze luxul și confortul în timpul călătoriilor. Cu opțiuni de leasing auto sau finanțare auto, această mașină devine mai accesibilă, oferindu-vă flexibilitate în alegerea modalității de achiziție.