Avans
Rata lunara

Mercedes-Benz Clasa S 63 AMG2019 4.0 Benzină 612 cp 85.579 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
63 AMG
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
85.579 km
Putere motor
612 cp
Cilindree
3.982 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Coupe
Culoare
Gri metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €119.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz S 63 AMG este un coupe de lux, disponibil în culori elegante și cu dotări premium. Este propulsat de un motor de 4.0 litri, cu o putere impresionantă de 612 CP, iar vehiculul are un total de 85.579 km parcurși. Cu un preț de 129.900 EUR, acesta poate fi achiziționat prin leasing auto, beneficiind de deducerea TVA-ului.

Benzina utilizată în acest model oferă performanțe excelente, iar transmisia automată face schimbări precise de viteze. Culoarea exterioară gri conferă eleganță și sobrietate.

Dotările generale ale acestei mașini oferă siguranță și confort. Printre dotările de siguranță se numără ABS, asistență automată în caz de urgență și sistem de control al tracțiunii. De asemenea, mașina este echipată cu faruri LED, geamuri electrice, sistem de alarmă și multe altele.

Interiorul este finisat cu piele neagră de calitate superioară, iar scaunele oferă încălzire, sistem de masaj și reglaj electric. Sistemul de navigație și sistemul audio integrat aduc un plus de confort și entertainment.

Această mașină Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe exemplifică calitatea și luxul caracteristice mărcii. Cu opțiunea de leasing auto și posibilitatea obținerii de oferte personalizate, acesta devine un obiectiv accesibil pentru iubitorii de mașini de lux.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.