Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz Clasa S 63 AMG2019 4.0 Benzină 612 cp 79.900 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
63 AMG
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
79.900 km
Putere motor
612 cp
Cilindree
3.982 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €128.991

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 63 AMG, anul 2019 este disponibil la comandă! Această mașină este dotată cu următoarele caracteristici:

  • Dotări Generale: Android Auto, Anvelope de vară, Apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, Asistență fază lungă, Asistență la pornirea în rampă, Asistență schimbare bandă, Avertizare în caz de accident, Avertizare în caz de oboseală, Bluetooth, Computer de bord, Control vocal, Frânare în caz de urgență, Geamuri electrice, Head up display, Intrare fără cheie, Jante de aliaj, Lumină ambientală, Monitor unghi mort, Monitorizare presiune anvelope, Oglinda retrovizoare cu întunecare automată, Pachet sport, Plafon panoramic din sticlă, Reglare electrică a scaunelor, Scaune încălzite, Scaune încălzite spate, Scaune sport, Scaune ventilate, Senzor de ploaie automat, Sound system, Streaming muzical integrat, Suspensie pneumatică, Touchscreen, Tracţiune 4x4, Volan cu padele, Volan îmbrăcat în piele, Volan încălzit, Volan multifuncţional, WLAN / WiFi hotspot.

  • Dotări Specifice: Airbag-uri: Airbag-uri faţă, lateral şi altele, Asistent parcare: Cameră 360°, Culoare interior: Negru, Material interior: Piele integrală, Număr uși: Două sau trei, Radio: DAB radio, Sistem climatizare: Aer condiţionat automat.

Pentru transparență, vă informăm că mașina se află pe stocul furnizorului extern, în Germania și o puteți găsi prezentată și pe mobile.de. Prin noi aveți posibilitatea de achiziție directă la prețul net fără T.V.A., cu finanțare prin Leasing și credit extern exclusiv pentru societăți românești plătitoare de TVA. Prețul afișat nu include taxele de import, transport și comision.

Autoturismul este disponibil la comandă, cu un termen de livrare de doar 10 zile și transport exclusiv pe platformă asigurată. Dacă nu ați găsit mașina dorită, la noi puteți comanda în siguranță orice automobil. Avem prețuri preferențiale negociate exclusiv cu partenerii noștri internaționali.

Pentru finanțare, vă punem la dispoziție opțiuni în sistem de leasing sau credit cu dobândă începând de la 4%, avansul pornind de la 20%, pe o perioadă de la 12 până la 60 de luni, prin partenerii noștri: UniCredit leasing, BCR Leasing, MOOV Leasing, Idea Leasing, OTP Leasing, BT Leasing, Impuls Leasing, Porsche Leasing.

Condiția de finanțare este ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani, astfel încât să o putem finanța pe încă 5 ani. În cazul în care mașina are o vechime de 6 ani, o putem finanța doar pe 4 ani. Dacă are o vechime de 7 ani, o putem finanța pe maxim 3 ani. În cazul în care mașina are o vechime de 8 ani, o mai putem finanța pe 2 ani. Daca este mai veche de 9 ani, doar pe un an se mai poate finanta.

Garanția inclusă este de 12 luni, cu posibilitatea de extindere până la 24 de luni și 200.000 de kilometri parcurși. De asemenea, vă oferim și oferte avantajoase de BUY-BACK pentru autoturismul dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și detalii, vă rugăm să ne contactați.