Avans
Rata lunara cu TVA

Mercedes-Benz V 3002021 2.0 Diesel 237 cp 29.841 km

Specificatii

Marca
Mercedes-Benz
Model
300
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
29.841 km
Putere motor
237 cp
Cilindree
1.950 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €65.059

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Mercedes-Benz 300 este un model prestigios al celebrului producător german de automobile. Această mașină elegantă și performantă vine cu o serie de dotări generale și specifice care îi îmbunătățesc confortul și siguranța.

Dotările generale includ ABS, apelare automată în caz de urgență, asistență fază lungă, asistență la pornirea în rampă, asistență schimbare bandă, avertizare în caz de accident, avertizare în caz de oboseală, Bluetooth, computer de bord, control vocal, dispozitiv antidemaraj electric, ESP, filtru de particule, frânare în caz de urgență, geamuri electrice, hayon portbagaj electric, încălzire auxiliară, închidere centralizată, Isofix, ITP nou, jante de aliaj, lumină ambientală, manual de service, metallic, monitor unghi mort, monitorizare presiune anvelope, oglindă retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, pachet sport, scaune încălzite, senzor de lumini, senzor de ploaie automat, servodirecție, set pentru mâini libere, șine portbagaj plafon, sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigație, streaming muzical integrat, suport cot, suport lombar, suspensie sport, USB port, vehicul pentru nefumători, volan cu padele, volan îmbrăcat în piele și volan multifuncțional.

Dotările specifice aduc și mai multe avantaje acestei mașini. Adaptive cornering lights optimizează iluminatul în viraje, airbagurile față, laterale și altele asigură siguranța pasagerilor, iar asistența la parcare, inclusiv camera și sistemele de direcție automată, facilitează manevrarea. Această mașină respecta normele de clasă de emisii Euro 6 și este potrivită pentru țara de proveniență, Germania.

Această mașină Mercedes-Benz 300 este disponibilă pe piață ca și vehicul second-hand în condiții excelente. Culoarea interioară este negru, iar lumini față sunt de tip LED. Materialul interior este din pânză, iar mașina are patru sau cinci uși, în funcție de versiune. Pilotul automat cu regulator de viteză și sistemul de climatizare automat aduc un plus de confort în timpul călătoriilor.

Pentru a cumpăra o astfel de mașină, puteți apela la o modalitate de finanțare convenabilă precum leasing-ul auto sau creditul auto. Oferim posibilitatea de leasing pentru autoturisme Mercedes-Benz, inclusiv modelele second-hand și autoutilitare second-hand. Avansul minim pentru leasing auto este de 15%, iar perioada maximă de finanțare este între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, putem finanța o mașină mai veche de 5 ani pe încă 5 ani, una mai veche de 6 ani pe 4 ani, cea mai veche de 7 ani pe maxim 3 ani, cea mai veche de 8 ani pe 2 ani și, în cele din urmă, cea mai veche de 9 ani pe un an.

Indiferent de alegerea dumneavoastră, vă garantăm că veți beneficia de o mașină de înaltă calitate și performanță, menținută în stare excelentă și cu un nivel redus de uzură. Contactați-ne pentru a afla mai multe detalii despre opțiunile de leasing auto și finanțare auto disponibile pentru această mașină Mercedes-Benz 300 și pentru a face o programare pentru o testare. Auto noi in leasing, masini in leasing, leasing automobile, finantare auto, credit auto, credit extern - avem toate opțiunile care să vă faciliteze achiziția unui astfel de vehicul.