Avans
Rata lunara

MINI Cooper2020 2.0 Benzină 231 cp 30.000 km

Specificatii

Marca
MINI
Model
Cooper
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
30.000 km
Putere motor
231 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Față
Caroserie
Coupe
Culoare
Roșu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €38.000

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă oferă o gamă variată de opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto, credit auto și leasing financiar, pentru a vă îndeplini nevoile și cerințele. Avem posibilitatea de a vă oferi oferte personalizate adaptate necesităților dumneavoastră.

Prezentăm un MINI Cooper 2020, cu un motor de 2.0 litri pe benzină și o putere de 231 CP. Acesta are un consum de combustibil eficient, cu o distanță parcursă de aproximativ 30.000 de kilometri. Prețul pentru această mașină este de 38.000 EUR. De asemenea, este important de menționat că TVA-ul este deductibil.

Această mașină are o serie de dotări care o fac o alegere excelentă pentru activitățile de zi cu zi. Printre dotările includ ABS, airbag-uri pentru protecția pasagerilor, sistem de asistență la parcare, sistem de navigație, cameră video spate și multe altele.

Avem disponibile și alte opțiuni de leasing auto pentru atât mașini noi, cât și mașini second-hand. Cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, vă putem ajuta să selectați opțiunea potrivită pentru dumneavoastră.

Pentru a obține mai multe informații și a discuta detalii despre opțiunile de finanțare auto, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră este pregătită să vă ofere consultanță și asistență în alegerea celei mai bune soluții de finanțare auto pentru dumneavoastră.