Avans
Rata lunara

Opel Combo2018 1.3 Diesel 95 cp 84.654 km

Specificatii

Marca
Opel
Model
Combo
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
84.654 km
Putere motor
95 cp
Cilindree
1.248 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Tractiune
Față
Caroserie
Monovolum
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €13.190

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă poate oferi o gamă variată de opțiuni de finanțare auto pentru achiziționarea unui Opel Combo 2018 1.3 Diesel, cu o putere de 95 CP și un kilometraj de 84.654 km. Prețul acestei mașini este de 13.190 EUR, iar TVA-ul este deductibil.

Având în vedere specificațiile autovehiculului, putem susține finanțarea prin diverse modalități, cum ar fi leasingul auto, leasingul extern, creditul auto sau creditul extern. Oferim posibilitatea de a obține oferte personalizate în funcție de cerințele și necesitățile dumneavoastră.

Opel Combo este un vehicul destul de recent, fiind înregistrat în anul 2018. Acesta are o capacitate cilindrică de 1248 cm3 și funcționează cu motorină. Transmisia este manuală, iar mașina beneficiază de un echipament bogat, inclusiv proiectoare de ceață, oglinzi electrice automate, USB, discuri de frână ventilate, computer de bord, comenzi pe volan, reglare telescopică a volanului, AUX, tempomat și cotieră șofer cu depozitare.

Consumul mediu al Opel Combo este de 5,0 litri la 100 km, iar puterea mașinii este de 95 CP. În ceea ce privește specificațiile tehnice, capacitatea cilindrică este de 1248 cm3, iar transmisia este manuală. Tracțiunea este pe roțile din față. Autovehiculul atinge o viteză maximă de 156 km/h și are emisii CO2 de 133 g/km conform standardelor Euro 5. Portbagajul are o capacitate de 3400 litri, iar mașina are 4 uși. Roțile au dimensiunea 185/65/15 și un diametru de 15 inci. Caroseria este de tip VAN, iar interiorul este din material textil (stofă), în culoarea negru.

Autovehiculul are o lungime de 4,39 m, o lățime de 1,83 m și o înălțime de 1,85 m. Greutatea mașinii este de 1290 kg.

Pentru a obține această mașină în leasing auto, trebuie să avansați minim 15% din prețul total, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului.

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii și pentru a beneficia de ofertele noastre personalizate. Oferim și alte variante de finanțare auto, inclusiv pentru mașini second hand și autoutilitare second hand. De asemenea, avem disponibile și modele noi de autoturisme în sistemul de leasing.

Nota: Acest text a fost rescris pentru a respecta cerințele cerute, neputând fi garantată exactitatea sau actualitatea informațiilor furnizate. Vă rugăm să verificați detalii suplimentare și să vă consultați cu specialiști înainte de a lua o decizie de finanțare.