Avans
Rata lunara cu TVA

Opel Combo2019 1.2 Benzină 110 cp 27.216 km

Specificatii

Marca
Opel
Model
Combo
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
27.216 km
Putere motor
110 cp
Cilindree
1.199 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Față
Culoare
Gri metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €21.439

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Opel Combo este un automobil de încredere și versatil, ideal pentru cei care caută un vehicul utilitar practic și performant. Anul 2019 este anul în care au fost aduse unele modificări substanțiale pentru a face din acest model o alegere întreprinzătoare pentru toți șoferii. Cu un design modern și dotări impresionante, Opel Combo este pregătit să ofere o experiență de conducere plină de confort și siguranță.

La Auto Leasing, vă oferim posibilitatea de a închiria un Opel Combo în condiții avantajoase, prin intermediul serviciului nostru de leasing auto. De asemenea, avem în ofertă și opțiunea de finanțare auto, pentru a satisface toate nevoile și preferințele clienților noștri.

Leasingul auto este o alternativă accesibilă și comodă pentru cei care doresc să aibă o mașină în leasing. Prin intermediul acestui serviciu, aveți posibilitatea de a conduce un Opel Combo fără a fi nevoie să investiți o sumă mare de bani pentru a achiziționa mașina în mod direct. În schimbul unui avans de minim 15%, puteți beneficia de toate avantajele acestui model, fără a vă face griji în privința costurilor imediate.

În plus, perioada de finanțare poate fi flexibilă, cu o durată cuprinsă între 1 și 5 ani. Astfel, puteți alege cea mai potrivită opțiune pentru bugetul dumneavoastră și pentru nevoile pe termen lung ale afacerii dumneavoastră.

Dotările și performanțele Opel Combo sunt impresionante. Acest model dispune de o gamă largă de opțiuni, cum ar fi sistemul avansat de asistență la condus, navigația GPS, conexiunea Bluetooth, cruise control-ul și multe altele. De asemenea, motorul puternic și economic al acestui vehicul oferă o experiență de conducere plăcută și eficientă.

Opel Combo este disponibil atât în varianta de autoutilitară, cât și în varianta de autoturism. Indiferent de necesitățile dumneavoastră, putem găsi soluția potrivită pentru a închiria sau a finanța un Opel Combo care să vă ajute să vă îndepliniți cu succes obiectivele profesionale.

În ceea ce privește achiziționarea unui autovehicul second hand, la Auto Leasing vă oferim și această opțiune. Avem în ofertă autoutilitare second hand în stare excelentă, cu toate reviziile și verificările efectuate în prealabil. Astfel, puteți obține un autovehicul de calitate asemănătoare unui model nou, dar la un cost mai accesibil.

Pentru a beneficia de serviciile noastre de leasing automobile sau finanțare auto, vă invităm să ne contactați pentru a discuta mai multe detalii și pentru a primi o ofertă personalizată. Echipa noastră de profesioniști vă va oferi toate informațiile necesare și vă va ghida pe tot parcursul procesului de închiriere sau finanțare.

La Auto Leasing, suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară și să ne asigurăm că fiecare client primește soluțiile de finanțare potrivite pentru nevoile lor individuale. Vă așteptăm cu drag să vă ajutăm să obțineți Opel Combo-ul dorit, într-un mod simplu și convenabil!