Avans
Rata lunara cu TVA

Opel Movano2016 2.3 Diesel 130 cp 480 km

Specificatii

Marca
Opel
Model
Movano
Anul fabricatiei
2016
Rulaj
480 km
Putere motor
130 cp
Cilindree
2.299 cmc
Combustibil
Diesel
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €9.401

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Opel Movano cu Bena si Prelata Axa Simpla, este disponibil pentru finantare prin leasing autoutilitare cu un avans minim de 15%. Oferim consultanta pe intreg procesul de achizitie leasing, pentru a va asigura ca beneficiati de cele mai bune solutii.

Opel Movano este o autoutilitara fiabila si versatile, ideala pentru transportul marfurilor. Cu o putere de 130 CP si un motor diesel de 2299 cmc, acest vehicul ofera performante excelente si eficienta in consumul de combustibil. Prima inmatriculare a acestui model este in data de 28.11.2016, iar seria de sasiu este W0LVSU4S2GB109724.

Cu un kilometraj de 480000 km, certificabil, aceasta autoutilitara se prezinta intr-o stare excelenta, datorita intretinerii regulate si ingrijirii adecvate.

Dotarile includ ABS, ESP pentru siguranta sporita in timpul condusului, iar aerul conditionat asigura confortul termic in cabina. Airbagurile asigura protectia pasagerilor in caz de impact, iar controlul tractiunii (ASR) contribuie la mentinerea stabilitatii masinii pe drum. Directia asistata faciliteaza manevrarea autoutilitarei, iar geamurile electrice asigura un control optim al aerului in cabina.

Aceasta autoutilitara beneficiaza de un sistem de radio pentru divertisment in timpul drumului.

Opel Movano cu Bena si Prelata Axa Simpla are o capacitate generoasa de transport, cu dimensiunile compartimentului de marfa de L= 4.40m, H= 2.30m, l= 2.10m.

Pretul net al acestui vehicul este de 7900 euro, iar pretul brut este de 9401 euro.

Pentru persoanele juridice, exista posibilitatea de a finanta autoutilitara prin leasing, cu un avans de 3100 euro si 24 de rate lunare de 282 euro.

Va stam la dispozitie pentru relatii suplimentare la tel.