Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2021 3.0 340 cp 36.000 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
36.000 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €98.919

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne, anul 2021, este un SUV de lux cu dotări excelente și performanțe remarcabile. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își facă o impresie puternică pe drumurile din întreaga lume.

Acest model impresionează prin designul său agresiv și elegant, inspirat de liniile fluide și sportive ale mărcii Porsche. Este echipat cu o gamă largă de opțiuni, care îl transformă într-un automobil perfect adaptat nevoilor și preferințelor tale.

Cu un sistem de propulsie puternic și eficient, Porsche Cayenne oferă o experiență de conducere excepțională. Poți alege între diferite opțiuni de motorizare, inclusiv motoare pe benzină, diesel și hibride, toate asigurând o putere și un cuplu impresionant.

Dotările generale ale modelului includ ABS pentru o frânare sigură și eficientă, Android Auto și Apple CarPlay pentru conectivitatea perfectă cu smartphone-ul tău, anvelope de vară pentru aderență și stabilitate optimă, precum și multe alte funcții și tehnologii avansate.

Când vine vorba de siguranță, Porsche Cayenne nu face niciun compromis. Acesta este echipat cu sisteme avansate de asistență la conducere, precum asistență la pornirea în rampă, asistență la schimbarea benzii și avertizare în caz de oboseală. De asemenea, dispune de un sistem de apelare automată în caz de urgență, care poate salva vieți în situații critice.

Interiorul rafinat și spațios al lui Cayenne oferă confort și lux în abundentă. Este prevăzut cu scaune încălzite, ventilate și cu funcție de masaj, pentru a vă bucura de fiecare călătorie în cele mai bune condiții. De asemenea, dispune de un sistem multimedia avansat, cu touchscreen și conectivitate Bluetooth, pentru a vă bucura de muzica preferată în timpul conducătorului.

Porsche Cayenne este disponibil și în versiunea de leasing auto și poate fi obținut prin diverse metode de finanțare auto, inclusiv leasing sau credit auto. Avansul minim pentru leasingul auto este de 15%, iar perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.

Dacă doriți să achiziționați o mașină în leasing, dar nu sunteți sigur de opțiunile disponibile, vă recomandăm să consultați diversele oferte de leasing automobile existente. Acestea vă vor ajuta să găsiți cea mai bună soluție de finanțare pentru nevoile și bugetul dvs.

Indiferent dacă preferați să achiziționați un autoturism nou sau second-hand, Porsche Cayenne este o alegere excelentă. Cu dotări avansate și performanțe remarcabile, vă veți bucura de fiecare kilometru parcurs în acest automobil de lux.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe informații despre Porsche Cayenne și opțiunile de finanțare disponibile, vă încurajăm să contactați un dealer autorizat Porsche. Aceștia vă vor oferi toate detaliile necesare și vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie în ceea ce privește achiziția acestui model magnific.