Avans
Rata lunara cu TVA

Porsche Cayenne2022 3.0 462 cp 10.200 km

Specificatii

Marca
Porsche
Model
Cayenne
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
10.200 km
Putere motor
462 cp
Cilindree
2.995 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €115.281

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Porsche Cayenne este un SUV de lux produs de către Porsche începând cu anul 2002. Această mașină de top combină eleganța și sportivitatea caracteristice mărcii Porsche cu funcționalitatea și versatilitatea unui SUV.

Pentru cei interesați de achiziționarea unei astfel de mașini, există o gamă largă de opțiuni de finanțare disponibile. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui leasing auto sau a unui credit pentru achiziționarea unei mașini în proprietate, există soluții personalizate pentru fiecare situație.

Porsche Cayenne vine echipat cu o serie de dotări generale care adaugă confort și siguranță experienței de conducere. Acestea includ apelare automată în caz de urgență, asistență fază lungă, asistență schimbare bandă și conectivitate Bluetooth pentru a putea folosi telefonul în mod hands-free.

Interiorul este dotat cu ceasuri de bord digitale, control vocal și scaune reglabile electric, încălzite și cu suport lombar pentru un confort maxim. De asemenea, dispune de un sistem de navigație avansat și un sistem de sunet premium pentru a vă bucura de o experiență audio de calitate în timpul călătoriilor.

Pe partea de siguranță, Cayenne este echipat cu un dispozitiv antidemaraj electric, sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, sistem de recunoaștere a semnelor rutiere și sistem de alarmă. De asemenea, mașina dispune de sisteme avansate de asistență la parcare și oglindă retrovizoare cu închidere automată.

Porsche Cayenne este o alegere potrivită și pentru cei care apreciază performanța și sportivitatea. Modelul dispune de jante de aliaj, suspensie sport și tracțiune 4x4 pentru o experiență dinamică de conducere. De asemenea, are un motor puternic și eficient, iar suspensia pneumatică asigură un confort și stabilitate excelentă pe drumuri variate.

Această mașină de lux vine într-o versiune specifică pentru piața germană și este clasată ca euro 6 în privința emisiilor.

Pentru cei interesați de un leasing auto, Porsche Cayenne poate fi o alegere ideală. Oferim soluții de finanțare flexibile și competitive, cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Este important de menționat că pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani, mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani. Dacă aceasta are o vechime între 6 și 8 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani. În cazul în care mașina este mai veche de 9 ani, perioada de finanțare este limitată la 1 an.

Pentru a obține mai multe informații despre această ofertă de finanțare sau pentru a programa un test drive, vă rugăm să ne contactați. Vă stăm la dispoziție cu toate detaliile de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună alegere în achiziționarea unei mașini Porsche Cayenne.