Din pacate, aceasta oferta nu mai este de actualitate.
Puteti alege de mai jos oferte similare sau cautati un model alternativ pentru
Renault Kangoo
Oferte similare

Caracteristici principale Renault Kangoo (ID: REN30722)

Anul fabricatiei
2016
Rulaj
158.500 km
Putere motor
90 CP
Cilindree
1.461 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Tractiune
Față
Caroserie
Monovolum
Culoare
Alb
Acum la numai10.698 EUR(TVA inclus)

Din pacate, aceasta oferta nu mai este de actualitate.
Puteti alege de mai jos oferte similare sau cautati un model alternativ pentru Renault Kangoo

Renault Kangoo din 2016

Renault Kangoo Maxy este o autoutilitară disponibilă pentru leasing auto. Acest model a fost înregistrat pentru prima dată în 20.04.2016 și are un număr de kilometri certificabili de 158500. Motorizarea sa este diesel, având o capacitate de 1461 cm3 și o putere de 90 CP.

Dotările autoutilitarei includ 3 locuri, sistem ABS, ASR și ESP pentru siguranță sporită în timpul condusului. De asemenea, Kangoo Maxy dispune de aer condiționat și airbag-uri laterale, pentru pasager și șofer. Este prevăzut cu un carlig de remorcare și dispune de un computer de bord pentru monitorizarea performanțelor vehiculului.

Printre alte dotări se numără cutia de viteze manuală, filtrul de particule și funcția ECO, care contribuie la eficiența consumului de combustibil. Mașina are geamuri electrice, sistem de închidere centralizată, sistem de navigație și oglinzi electrice. Dispune de proiectoare, radio MP3 cu intrări Aux, Bluetooth și USB, precum și de servodirecție.

Aceasta este echipată cu senzori de parcare spate cu afișaj și are o funcție Start-Stop pentru economisirea energiei și reducerea emisiilor de carbon. Tapiteria este realizată din stofă iar autoutilitara dispune de o ușă culisantă pentru încărcare laterală.

Dimensiunile compartimentului de marfă sunt de 2.10m lungime, 1.50m lățime și 1.20m înălțime, având un volum maxim de 4 metri cubi.

În ceea ce privește finanțarea, avansul minim necesar este de 15% și perioada maximă de leasing este cuprinsă între 1 și 5 ani. Pentru a beneficia de un leasing auto, autoutilitara trebuie să aibă o vechime de maxim 5 ani. În funcție de vechimea mașinii, aceasta poate fi finanțată pe o perioadă de până la 5 ani (pentru mașinile mai noi de 5 ani), 4 ani (pentru mașinile între 6 și 7 ani), 3 ani (pentru mașinile între 8 și 9 ani) sau 2 ani (pentru mașinile mai vechi de 9 ani).

Descrierea autoutilitarei Renault Kangoo Maxy este doar cu titlu informativ și poate fi supusă unor modificări. Pentru informații suplimentare și o ofertă personalizată de finanțare auto, vă rugăm să ne contactați.

Oferim pentru Persoane Juridice (SRL, PFA, Cabinet Medical Individual, Cabinet Individual de Avocatura, Birou Notarial) care au o bonitate buna si profit in ultimul bilant raportat, finantare GARANTATA cu avans minim de 10-15% pe o perioada cuprinsa intre 1-5 ani.

Va putem oferi finantare in sistem leasing financiar sau operational.

Va putem aduce la comanda orice autoturism sau autoutilitara (noua sau aproape noua), in leasing sau credit, din stocul partenerilor nostri din Germania, Olanda, Belgia, etc. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!