Avans
Rata lunara

Renault Trafic2021 2.0 Diesel 120 cp 81.176 km

Specificatii

Marca
Renault
Model
Trafic
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
81.176 km
Putere motor
120 cp
Cilindree
1.997 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €33.705

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Renault Trafic este un vehicul utilitar fabricat de producătorul francez de automobile Renault. Acesta este un model de anul 2021, care vine cu dotări și caracteristici remarcabile.

Cu privire la dotările generale, acest autovehicul este echipat cu Bluetooth, garantie inclusă, geamuri electrice, închidere centralizată, sistem Isofix, oglinzi laterale electrice, servodirecție, set pentru mâini libere, port USB, volan multifuncțional și este un vehicul pentru nefumători.

Pe lângă dotările generale, acest Renault Trafic dispune și de dotări specifice care îl fac cu adevărat special. Printre acestea se numără airbag pentru șofer, clasă de emisii Euro 6, stare de vehicul second-hand, culoare interioară neagră, material interior din pânză, două sau trei uși, sistem de climatizare cu aer condiționat manual.

Dacă vă gândiți să achiziționați acest autovehicul prin intermediul unui leasing auto sau a unei finanțări auto, trebuie să luați în considerare câteva aspecte importante. Avansul minim necesar este de 15% din valoarea totală a mașinii, iar perioada maximă de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani.

Este important de menționat că pentru a putea fi finanțat, autovehiculul trebuie să nu fie mai vechi de 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 7 ani, poate fi finanțată pe o perioadă de maxim 4 ani. Dacă autovehiculul are între 7 și 8 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 3 ani. În cazul în care mașina are între 8 și 9 ani, finanțarea poate fi acordată pe o perioadă de până la 2 ani. Pentru mașinile mai vechi de 9 ani, finanțarea este posibilă doar pe o perioadă de un an.

Renault Trafic este o opțiune excelentă atât pentru persoanele care caută un autovehicul second-hand, cât și pentru cei care doresc să achiziționeze un vehicul utilitar nou prin leasing auto. Indiferent de preferințe, acest model oferă dotări și performanțe remarcabile, care vor satisface cerințele și așteptările celor mai exigenți clienți.

Vă invităm să luați legătura cu noi pentru mai multe informații despre acest autovehicul sau pentru a programa o vizionare și un test drive. Echipa noastră vă stă la dispoziție și vă poate oferi toate detaliile necesare despre leasing auto, finanțare auto și opțiunile disponibile pentru a vă achiziționa acest Renault Trafic sau alte autovehicule second-hand sau noi în leasing.