Avans
Rata lunara cu TVA

Skoda Fabia2018 1.0 95 cp 42.255 km

Specificatii

Marca
Skoda
Model
Fabia
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
42.255 km
Putere motor
95 cp
Cilindree
999 cmc
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €9.250

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorați oportunitatea de a deține o Skoda Fabia, anul de fabricație 2018, un autovehicul care combină stilul, funcționalitatea și eficiența. Această mașină este proiectată pentru a oferi un nivel superior de confort și tehnologie, garantând o experiență de conducere plăcută și sigură. Cu un design exterior atrăgător și un interior bine dotat, Skoda Fabia se impune ca o alegere inteligentă pentru cei care caută un vehicul fiabil și accesibil.

Fiind un vehicul recent, ce se încadrează în limita de vârstă pentru finanțare, această Skoda Fabia poate fi achiziționată prin diverse metode de finantare auto, inclusiv leasing auto sau credit auto. Această mașină poate fi ideală atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice, cu posibilitatea de a aplica pentru finantare cu un avans care începe de la 0% pentru persoane fizice și minim 15% pentru persoane juridice.

Pentru a vă alinia la cerințele moderne, această Skoda Fabia este echipată cu tehnologie avansată, iar lista dotărilor sale audio și de conectivitate include Bluetooth pentru apeluri în siguranță și streaming muzical, un radio pentru distracție audio în timpul călătoriei, port USB, un sistem audio performant pentru o sonorizare clară, și un monitor cu touchscreen care simplifică interacțiunea cu funcțiile mașinii.

Confortul nu este neglijat, oferind un climatronic pentru a menține temperatura ideală în interiorul vehiculului, tapiterie din stofă pentru o senzație plăcută la atingere, volan din piele și cu comenzi integrate pentru un control mai bun, schimbător de viteze din piele pentru un aspect premium, geamuri electrice atât în față cât și în spate, precum și ștergătoare de parbriz pentru vizibilitate optimă.

În domeniul siguranței și al asistenței, această Skoda Fabia este dotată cu pilot automat pentru confort în călătoriile lungi, oglinzi exterioare cu reglare electrică și încălzite, lumini de zi LED pentru o mai bună vizibilitate, faruri de ceață pentru condiții meteo dificile și un sistem Start/Stop pentru o eficiență crescută a consumului de combustibil.

Performanța este susținută de jantele solide din oțel, iar în ceea ce privește siguranța, mașina vine cu ABS care previne blocarea roților în timpul frânării, ESP pentru stabilitate, sisteme de franare asistată, mai multe niveluri de airbag-uri (pentru șofer, pasager și laterale), precum și sisteme Isofix pentru fixarea scaunelor pentru copii.

Aceasta mașină de o performanță deosebită a fost achiziționată nouă în România, iar prețul include TVA. Oferim garantie 1 an, iar procesul de achiziție este însoțit de o factura de vanzare fiscala.

Auto second hand sau autoutilitare second hand, această mașină poate fi o opțiune ideală. Dacă sunteți interesați de masini in leasing, sau căutați auto noi in leasing, condițiile noastre de finantare sunt competitive și flexibile. Skoda Fabia poate fi finanțată pentru o perioadă maximă de 5 ani, condiționată de vârsta mașinii la momentul achiziției, și oferim credit extern pentru cei interesați.

O mașină atât de atrăgătoare ca aceasta Skoda Fabia nu trebuie să lipsească din colecția dvs. – fie că mizezi pe leasing automobile, fie că beneficiezi de un plan de finantare auto sau credit auto, noi suntem aici să te ajutăm să-ți atingi obiectivele.