Avans
Rata lunara cu TVA

Skoda Fabia2018 1.0 95 cp 42.255 km

Specificatii

Marca
Skoda
Model
Fabia
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
42.255 km
Putere motor
95 cp
Cilindree
999 cmc
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €9.250

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Skoda este sinonimă cu fiabilitatea și practicabilitatea, iar modelul Skoda Fabia din anul 2018 este o dovadă clară a angajamentului producătorului ceh de a oferi autovehicule eficiente și confortabile. Skoda Fabia este o mașină compactă, versatilă, ce se adaptează ușor atât necesităților de transport urban, cât și escapadelor de weekend. Acest model vine echipat cu o multitudine de funcționalități și tehnologii moderne, destinate să îmbunătățească experiența de conducere și siguranța pasagerilor.

La capitolul audio și tehnologie, acest automobil dispune de conectivitate Bluetooth pentru sincronizarea dispozitivelor mobile, un sistem audio de înaltă calitate, un port USB pentru încărcarea și conectarea diverselor gadgeturi, precum și un monitor cu touch screen intuitiv și ușor de utilizat. Pentru iubitorii de muzică și divertisment, funcția radio este, de asemenea, prezentă.

Confortul la bordul Skoda Fabia este asigurat de dotări cum ar fi climatronic, care permite reglarea automată a temperaturii în habitaclu, tapiterie din stofă plăcută la atingere, un volan îmbrăcat în piele și ergonimic, echipat cu comenzi pentru a facilita accesul la diferite funcții fără a distrage atenția de la drum. Nu lipsește nici schimbătorul de viteze îmbrăcat în piele și geamurile electrice atât în față, cât și în spate, pentru un confort suplimentar.

În domeniul electronicelor și sistemelor de asistență, Skoda Fabia vine echipată cu pilot automat, oglinzi exterioare cu reglare electrică și încălzite, lumini de zi LED care oferă vizibilitate optimă, faruri de ceață pentru condiții meteo nefavorabile și un sistem Start/Stop pentru economisirea combustibilului.

Performanța nu este neglijată, având în vedere jantele din oțel rezistente și practice. În ceea ce privește siguranța, vehiculul beneficiază de sisteme de frânare asistată, ABS, ESP și multiple airbag-uri, inclusiv pentru șofer și pasager, lateral pentru șofer și pasager, precum și puncte Isofix pentru instalarea sigură a scaunelor copiilor.

Această mașină a fost achiziționată de nouă din România și prețul include TVA, fiind o opțiune avantajoasă atât pentru auto second hand, cât și pentru cele interesate de auto noi în leasing. În ceea ce privește opțiunile de finanțare auto, avem variante adaptabile: persoane juridice pot alege leasing auto cu un avans minim de 15%, iar persoane fizice se pot bucura de finanțare auto începând chiar și cu un avans de 0%. În plus, mașini în leasing precum aceasta oferă garantie de un an și beneficiază de emiterea unei facturi de vânzare fiscale.

Luând în considerare vârsta actuală a mașinii, aceasta se încadrează în condițiile de finanțare pentru a putea fi finanțată pe încă 5 ani, fiind mai nouă de 5 ani. În cazul în care optați pentru autoutilitare second hand sau alte vehicule ce depășesc acest interval de vârstă, perioada de finanțare se ajustează conform regulilor expuse anterior: 4 ani pentru vehicule de 6 ani vechime, 3 ani pentru cele de 7 ani, 2 ani pentru cele de 8 ani și doar un an pentru vehiculele de 9 ani vechime.

Pentru mai multe informații despre posibilitățile de credit auto sau leasing automobile, vă stăm la dispoziție. Alegând să finanțați prin leasing auto sau credit extern, puteți beneficia de flexibilitate și termeni avantajoși pentru achiziția dorită – fie că e vorba de autoutilitare second hand, masini in leasing sau chiar achiziția unui vehicul nou prin leasing.