Avans
Rata lunara cu TVA

Skoda Superb2020 2.0 Diesel 150 cp 186.985 km

Specificatii

Marca
Skoda
Model
Superb
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
186.985 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €20.750

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Skoda, recunoscută pentru fiabilitatea și valoarea sa pe piața auto, își reafirmă prestanța prin modelul Superb, un amestec perfect de confort, stil și tehnologie avansată. Modelul Superb 2020 se distinge prin eleganța sa rafinată și caracteristicile de top care îl fac să excelleze în categoria sa. Pune la dispoziția șoferului și pasagerilor săi o listă impresionantă de echipamente și funcții de siguranță, având potențialul de a transforma fiecare călătorie într-o experiență plăcută și relaxantă.

Această mașină impunătoare vine echipată cu o serie de caracteristici audio și tehnologice care includ Apple Carplay și Android Auto, care permit integrarea fără cusur a smartphone-ului în sistemul mașinii. Conectivitatea Bluetooth, alături de radio și sistemul audio de înaltă calitate, asigură plăcerea sunetului de calitate pe durata călătoriei, iar monitorul cu touch screen oferă un control intuitiv asupra funcțiilor multimedia.

Pentru a răspunde nevoilor celor în căutarea de masini in leasing sau finantare auto, Skoda Superb 2020 poate fi achiziționată cu un avans minim de 15% pentru persoane juridice și avans începând de la 0% pentru persoane fizice, cu posibilitatea de credit auto flexibil și ajustat pe nevoile individuale. Perioada de finantare auto se întinde de la 1 la 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului, oferind soluții optimale pentru cei interesați de auto noi in leasing sau de leasing automobile.

În domeniul confortului și al echipamentelor opționale, Skoda Superb dispune de Climatronic, încălzire în scaunele atât ale șoferului cât și ale pasagerului, tapiterie din stofă de înaltă calitate, cotiera pentru un extra grad de comoditate, volan din piele și cu comenzi integrate. De asemenea, sistemul Keyless go şi pornirea motorului Keyless sunt caracteristici de confort moderne, iar geamurile electrice atât față cât și spate asigură un confort sporit tuturor ocupanților.

Pentru a menține un nivel înalt de siguranță și a asista șoferul în diferite condiții de drum, modelul Superb este dotat cu numeroase caracteristici electronice și sisteme de asistență. Pilot automat, senzori de parcare spate, Lane Assist și spălare faruri, toate îmbunătățesc experiența de conducere, în timp ce lumini de zi LED și Stopuri LED cresc vizibilitatea.

Siguranța pasagerilor este garantată printr-o gamă largă de sisteme de siguranță, inclusiv ABS, ESP, franare asistată, airbag-uri multiple și sistem de fixare Isofix pentru scaunele copiilor.

Pachetul complet este completat cu jante de aliaj de 17’’, faruri Top LED Matrix Beam cu Cornering, blocuri optice spate Top LED, cutie automata DSG, asistență la panta Auto Hold, Front Assist, scaune încălzite față, senzori de parcare spate, lumini și monitorizare a presiunii roților, Bluetooth, USB, AUX și multe alte caracteristici.

Această mașină, o Skoda Superb fabricată în anul 2020, este disponibilă pentru achiziție atât printr-un leasing auto, cât și prin credit extern, permițând posesorilor să se bucure de calitatea și performanța Skoda, cu condiții flexibile de finanțare. Autovehiculul a fost achiziționat nou din România și are inclus în preț TVA cu posibilitatea de finanțare pentru o perioadă maximă de 5 ani, în funcție de vechimea autoturismului, beneficiind și de o garanție de 1 an pentru a oferi liniște și siguranță cumpărătorilor.