Avans
Rata lunara cu TVA

Skoda Superb2021 2.0 Diesel 200 cp 43.000 km

Specificatii

Marca
Skoda
Model
Superb
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
43.000 km
Putere motor
200 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €40.731

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Căutarea unei mașini care să îmbine luxul, confortul și tehnologia de ultimă oră se poate încheia aici, cu modelul Skoda Superb, an de fabricație 2021. Acest vehicul nu este doar un simbol al eleganței și al performanței, dar reprezintă și o opțiune excelentă pentru cei interesați de leasing auto sau finanțare auto. Oferită într-o stare impecabilă ca auto second hand,sau pentru cei ce preferă vehiculele mai utilitare, autoutilitare second hand, Skoda Superb se prezintă drept o investiție inteligentă și durabilă pentru drumurile viitoare.

Având în vedere că această mașină nu depășește pragul de 5 ani, este eligibilă pentru o perioadă de finanțare auto de până la 5 ani, cu condiția unui avans de minim 15%, făcând achiziția mai accesibilă prin leasing automobile, fie că sunt interesați particularii sau companiile. În cazul în care căutați mașini în leasing, acest model Superb se califică pentru credite auto cu o perioadă maximă de creditare flexibilă, în funcție de vechimea autovehiculului. Pentru cei interesați de extinderea afacerilor sau achiziția de vehicule pentru flota personală sau de firmă, posibilitățile de credit extern pot fi de asemenea explorate.

Acum, introducând dotările remarcabile ale modelului Superb, lista începe cu sistemele de siguranță, cum ar fi ABS și ESP, care asigură aderență și stabilitate pe drum, indiferent de condițiile meteo. Tehnologia Android Auto și Apple CarPlay se alătură confortului modern, oferind o integrare fără cusur a smartphone-ului în sistemul multimedia al mașinii. Cu asistență la schimbare bandă și apelare automată în caz de urgență, conducătorul auto se poate simți în siguranță știind că mașina este echipată pentru a face față oricărui incident potențial.

Conveniența este la îndemâna șoferului prin dotări precum geamuri electrice, hayon portbagaj electric și închidere centralizată, aspecte care facilitează accesul și folosirea mașinii. De asemenea, intrarea fără cheie și servodirecția adaugă un plus de confort și ușurință în utilizare. Nu în ultimul rând, pentru călătorii lungi sau serile târzii, funcția de avertizare în caz de oboseală vine ca un partener de nădejde, contribuind la siguranța pasagerilor.

Interiorul de înaltă calitate, îmbrăcat în Alcantara neagră, oferă un sentiment de rafinament și confort superior, iar ceasurile bord digitale, touchscreen-ul și scaunele încălzite spate adaugă o notă de eleganță și funcționalitate. Dotările specifice includ airbag-uri în multiple puncte, sisteme avansate de asistare la parcare și pilot automat adaptiv, toate într-un pachet armonios integrat pentru a vă servi în zilele active și pline de provocări de pe drumurile moderne.

Pentru cei ce preconizează achiziționarea unui vehicul pentru scopuri personale sau profesionale, această Skoda Superb cu clasă de emisii Euro6d reflectă angajamentul mărcii pentru sustenabilitate și conformare la standardele actuale. Cu faruri LED și un mod de cuplare remorcă práctic, aceasta este o mașină la fel de utilă pentru viața de zi cu zi, cât și pentru aventurile de weekend sau călătoriile de afaceri.

Valorificând service-ul complet și garanția ce acompaniază acest model Superb, pe cât de atrăgătoare este pentru achizițiile directe, pe atât de accesibilă se dovedește și pentru opțiunile de leasing auto și finanțare auto, inclusiv pentru mașini in leasing și auto noi în leasing. Așadar, fie că preferi să achiziționezi mașină pe credit auto, leasing automobile sau caută mașini in leasing, Skoda Superb reprezintă o decizie înțeleaptă și prospectivă care va satisface toate criteriile de rafinament, siguranță și tehnologie.