Termeni si conditii de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului LeasingSH.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul LeasingSH.ro (denumit in continuare "Site-ul" si/sau "LeasingSH.ro") ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumite in continuare "Serviciile LeasingSH.ro"), si are valoarea unei conventii incheiate intre LeasingSH.ro, in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului, si orice persoana/persoane care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste/doresc sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile LeasingSH.ro (denumita in continuare "Utilizator" sau, in mod colectiv, "Utilizatori").

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii sau a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia Utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciilor LeasingSH.ro, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Drepturile asupra continutului Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin LeasingSH.ro si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al LeasingSH.ro. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

LeasingSH.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel individual pot fi solicitate echipei LeasingSH.ro prin oricare dintre modalitatile indicate in pagina de Contact a Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un fel drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice fel informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un fel raspunderea LeasingSH.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, LeasingSH.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre leasingsh.ro a serviciilor pe Internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica, precum si in scopul prelucrarii de catre leasingsh.ro a acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata, transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, realizarii de catre LeasingSH.ro a operatiunilor de recrutare de personal sau orice alte activitati intreprinse de LeasingSH.ro si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea Utilizatorilor respectivi.

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciile LeasingSH.ro.

in momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele, etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea acestor date. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciile LeasingSH.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin e-mail la adresa office@leasingsh.ro.

Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca LeasingSH.ro poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de Internet considerate de LeasingSH.ro utile in legatura cu continutul LeasingSH.ro, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

LeasingSH.ro este absolvita de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe aceste site-uri de Internet, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar aceste site-uri de Internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in nici un mod de catre LeasingSH.ro. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de Internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre LeasingSH.ro. in momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de Internet, ei o fac pe propriul risc.

Limitarea raspunderii

LeasingSH.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. LeasingSH.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Utilizatorii Site-ului inteleg si accepta ca furnizarea Serviciilor leasingsh.ro poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca Serviciile LeasingSH.ro sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt" si "asa cum sunt disponibile" iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe propriul risc. Utilizatorii inteleg si accepta ca LeasingSH.ro este absolvita de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciilor LeasingSH.ro, precum si in orice situatie in care nu poate fi dovedit cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a LeasingSH.ro.

in mod expres, Utilizatorii Site-ului inteleg si accepta ca LeasingSH.ro este absolvita de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciilor LeasingSH.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor LeasingSH.ro.

Utilizatorul este de acord sa protejeze si sa asigure pe LeasingSH.ro si/sau pe operatorii, angajatii si reprezentantii sai impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciilor LeasingSH.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor www.leasingsh.ro.

Utilizatorii Site-ului inteleg si accepta ca LeasingSH.ro este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe leasingsh.ro sau prin intermediul Serviciilor LeasingSH.ro, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

Pentru caz de forta majora, LeasingSH.ro si/sau operatorii, angajatii si reprezentantii sai, este exonerata / sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la: erori de functionare ale echipamentului tehnic al LeasingSH.ro, nefunctionarea conexiunii la Internet, nefunctionarea liniilor telefonice, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greve, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe LeasingSH.ro si/sau pe operatorii, angajatii si reprezentantii sai de/si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciilor LeasingSH.ro sau orice alt aspect relationat Servicilor LeasingSH.ro.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

LeasingSH.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice fel oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciile LeasingSH.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor LeasingSH.ro.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale LeasingSH.ro, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. in caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre o instanta judecatoreasca romana competenta, aflata in raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.

Oferte speciale

PEU33544 – Peugeot Boxer la 18.490 EUR Peugeot Boxer
18.490 EUR
ID: PEU33544
PEU31975 – Peugeot Partner la 8.990 EUR Peugeot Partner
8.990 EUR
ID: PEU31975
KIA32064 – Kia Sorento la 33.756 EUR Kia Sorento
33.756 EUR
ID: KIA32064
MER32811 – Mercedes-Benz AMG 53 GT la 126.000 EUR Mercedes-Benz AMG 53 GT
126.000 EUR
ID: MER32811
POR29563 – Porsche Cayenne la 99.841 EUR Porsche Cayenne
99.841 EUR
ID: POR29563
MER33394 – Mercedes-Benz E 220 la 58.252 EUR Mercedes-Benz E 220
58.252 EUR
ID: MER33394
KIA32147 – Kia Stinger la 47.588 EUR Kia Stinger
47.588 EUR
ID: KIA32147
AUD32615 – Audi A4 la 29.955 EUR Audi A4
29.955 EUR
ID: AUD32615
BMW32494 – BMW X6 la 52.955 EUR BMW X6
52.955 EUR
ID: BMW32494
REN32318 – Renault Master la 15.990 EUR Renault Master
15.990 EUR
ID: REN32318
LEX32740 – Lexus NX la 73.899 EUR Lexus NX
73.899 EUR
ID: LEX32740
SKO30309 – Skoda Octavia la 39.145 EUR Skoda Octavia
39.145 EUR
ID: SKO30309
MER33129 – Mercedes-Benz GLC 250 la 31.900 EUR Mercedes-Benz GLC 250
31.900 EUR
ID: MER33129
VOL32383 – Volkswagen Golf la 15.950 EUR Volkswagen Golf
15.950 EUR
ID: VOL32383