Avans
Rata lunara cu TVA

Toyota C-HR2021 1.8 Hibrid 98 cp 91.790 km

Specificatii

Marca
Toyota
Model
C-HR
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
91.790 km
Putere motor
98 cp
Cilindree
1.798 cmc
Combustibil
Hibrid
Caroserie
Compacta
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €21.950

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Toyota C-HR este un SUV modern și elegant care se remarcă prin tehnologia avansată și echipamentele confortabile. Masina achizitionată de noua din Romania, vine cu dotări premium și un design sofisticat.

La capitolul audio și tehnologie, Toyota C-HR dispune de opțiuni precum Apple Carplay, Android Auto, conectivitate Bluetooth, sistem de radio și un sistem audio de înaltă calitate. Aceste caracteristici permit utilizatorilor să se bucure de o experiență audio excelentă și să aibă acces la diverse funcționalități prin intermediul dispozitivelor lor inteligente.

Pentru a asigura un nivel ridicat de confort și un interior primitor, Toyota C-HR este echipat și cu o serie de opțiuni suplimentare. Printre acestea se numără climatronicul care reglează temperatura optimă a cabinei în funcție de preferințe, tapiteria din stofă care oferă un nivel sporit de confort, încălzirea scaunelor șoferului și pasagerului pentru a face călătoriile în sezonul rece mai plăcute, scaunele sport pentru o poziție confortabilă în timpul condusului, volanul tapițat în piele cu comenzi pentru ca șoferii să aibă un control facil asupra sistemelor mașinii și schimbătorul de viteze în piele pentru o notă stilistică distinctă.

În ceea ce privește electronicele și sistemele de asistență, Toyota C-HR vine echipată cu o gamă largă de funcții pentru a asigura siguranța și confortul în timpul conducției. Pilotul automat contribuie la un condus relaxat pe distanțe lungi, senzorii de parcare atât față, cât și spate facilitează manevrele de parcare, iar camera video spate ajută la o vizibilitate sporită în timpul manevrelor de mers înapoi. Alte caracteristici importante includ asistența la franare, controlul tracțiunii, asistența în rampă, sistemul de recunoaștere a semnelor de trafic, lumini de zi LED și multe altele.

Siguranța pasagerilor este o prioritate pentru Toyota, de aceea C-HR este dotat cu o serie de funcții de siguranță, inclusiv ABS, ESP, EBD, sistem de franare asistată și airbag-uri pentru șofer, pasager și lateral.

Pretul masinii include TVA și se poate finanța atât pentru persoane juridice, cu un avans minim de 15%, cât și pentru persoane fizice, cu un avans începând de la 0%. Garanția oferită este de 1 an, iar factura de vânzare fiscala este emisă.

Toyota C-HR este o mașină nouă fabricată în anul 2021 și respectă condițiile de finanțare, având în vedere că nu este mai veche de 5 ani. Astfel, perioada de finanțare poate ajunge până la 5 ani. În cazul în care mașina este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare scade la 4 ani, iar pentru o mașină mai veche de 7 ani se poate opta pentru o perioadă de 3 ani. Dacă mașina are o vechime mai mare de 8 ani, finanțarea poate fi realizată pe un maxim de 2 ani, iar în cazul în care depășește 9 ani, finanțarea este disponibilă doar pe o perioadă de 1 an.

Rezumatul: Toyota C-HR este un SUV elegant și avansat, echipat cu tehnologie audio, echipamente de confort și sisteme electronice de asistenta. Mașina poate fi finanțată atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, cu un avans minim de 15%. Perioada de finanțare variază între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Toyota C-HR vine cu dotări moderne și siguranță maximă, iar garantia oferită este de 1 an.