Avans
Rata lunara cu TVA

Toyota Land Cruiser2018 2.8 Diesel 177 cp 80.000 km

Specificatii

Marca
Toyota
Model
Land Cruiser
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
80.000 km
Putere motor
177 cp
Cilindree
2.755 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €49.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca si modelul: Toyota Land Cruiser, anul 2018.

"Masina Toyota Land Cruiser, anul 2018, vine echipata cu o serie de dotari care ofera confort si siguranta. Printre acestea se numara: asistenta de faza lunga, bluetooth, hayon portbagaj electric, isofix, monitor unghi mort, monitorizare presiune anvelope, plafon panoramic din sticla, proiectoare ceata, recunoastere semne rutiere, reglare electrica a scaunelor, scaune incalzite, scaune incalzite spate, scaune ventilate, sistem navigatie, suport lombar, touchscreen, tractiune 4x4 si volan multifunctional.

Dotarile specifice includ: asistent de parcare cu camera 360°, culoare interior negru, lumini fata tip LED, material interior din piele integrala, mod cuplare remorca cu carlig fix, pilot automat adaptiv, sistem de climatizare automata cu 3 zone.

Pretul masinii este de 42.008 Euro fara TVA si 49.990 Euro cu TVA. Masina este disponibila in stocul din Timisoara si a fost achizitionata noua din Romania, avand istoric de service la reprezentanta si fara accidente. Masina beneficiaza inca de garantie.

Toate dotarile complete ale masinii sunt conform seriei de sasiu. Masina are anvelope de 19 inch, sistem audio cu radio FM si antena diversity, jante din aliaj, sistem de reglare automata a nivelului farurilor, sistem de conducere sportiva cu 5 moduri integrate, comenzi audio, telefon, voce pe volan, proiectoare ceata LED, climatizare automata cu panou de comanda pentru cele 3 zone ale habitaclului, incalzitor care permite incalzirea rapida a masinii, sistem de navigatie Toyota cu Bluetooth, USB si AUX, volan reglabil electric cu memorie si incalzit, scaune ventilate si incalzite, camera 360 pentru asistenta la parcarea cu spatele, control adaptiv al vitezei de croaziera, faza lunga automata, monitorizare a unghiului mort, sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare, sistem de asistenta pentru semne rutiere si monitor panoramic.

In plus, masina dispune de diferential central blocabil, senzor de ploaie, luneta cu deschidere separata, trapa, sistem de pre-incalzire, sistem de avertizare a presiunii anvelopelor, sistem de recunoastere a semnelor rutiere, sistem de suport lombar, sistem de asistenta la tractiune integrala, sistem de inchidere centralizata si faruri full LED.

Masina poate fi finantata prin leasing auto sau credit auto. Avansul minim este de 15% din valoarea masinii, iar perioada maxima de finantare este intre 1 si 5 ani. Pentru a fi eligibila pentru finantare, masina nu trebuie sa fie mai veche de 5 ani. Pentru masinile mai vechi de 6 ani, perioada de finantare poate fi de maxim 4 ani. Pentru masinile mai vechi de 7 ani, perioada maxima de finantare este de 3 ani. Pentru masinile mai vechi de 8 ani, perioada de finantare poate fi de maxim 2 ani. Pentru masinile mai vechi de 9 ani, se poate obtine finantare doar pe o perioada de 1 an.

Pentru mai multe detalii despre finantare si pentru a verifica disponibilitatea acestei masini, va rugam sa ne contactati."