Avans
Rata lunara cu TVA

Volkswagen Passat Alltrack2021 2.0 Diesel 200 cp 15.095 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Passat
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
15.095 km
Putere motor
200 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €39.999

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volkswagen Passat Alltrack 2021 este disponibil în stocul nostru din București. Este o mașină de leasing auto cu un motor diesel puternic de 2.0 litri și 200 de cai putere. Cu doar 15.095 de kilometri parcurși, acest Passat vine cu un preț de 47.600 de euro. Datorită clasificării în categoria autoturismelor de leasing, TVA-ul este deductibil.

Echipa noastră vă oferă numeroase opțiuni de finanțare auto - leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, leasing financiar sau operațional - cu posibilitatea obținerii unor oferte personalizate adaptate cerințelor și necesităților dumneavoastră.

Acest Volkswagen Passat Alltrack, dotat cu un motor diesel de 2.0 litri și 200 de cai putere, oferă performanțe impresionante și o eficiență ridicată. Cu doar 15.095 de kilometri parcurși, mașina este în stare perfectă și vine cu dotări generale și specifice premium.

Dotările generale includ sistemul de navigație, sistemul audio de înaltă calitate, conexiuni USB și Bluetooth, scaune încălzite, senzori de lumină și ploaie automat, închidere centralizată, sistem de spălare a farurilor și multe altele. Dotările specifice includ airbag-uri multiple, cameră de asistență la parcare, faruri LED, interfață USB-C și multe altele.

Passat Alltrack 2021 este o mașină spațioasă și confortabilă, perfectă pentru călătorii lungi și aventuri în afara orașului. Cu o tracțiune integrală și o cutie de viteze automată, acesta oferă o experiență de condus plăcută și sigură.

Pentru achiziționarea acestui Volkswagen Passat Alltrack 2021, vă oferim opțiunea de leasing auto cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare flexibilă cuprinsă între 1 și 5 ani. De asemenea, avem posibilitatea de a finanța și alte mașini, fie ele noi sau second hand.

Indiferent de opțiunea de finanțare pe care o alegeți, echipa noastră vă va oferi soluții personalizate și avantajoase pentru a vă ajuta să vă achiziționați mașina dorită. Contactați-ne astăzi pentru mai multe detalii și pentru a programa un test drive.