Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC 902020 2.0 Benzină 228 cp 79.494 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC 90
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
79.494 km
Putere motor
228 cp
Cilindree
1.969 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €49.260

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Volvo este recunoscută în industria auto pentru vehiculele de înaltă calitate și pentru dotările moderne. Modelul XC 90, fabricat în anul 2020, este un exemplu perfect al combinației dintre tehnologie avansată, performanță excepțională și confort. Această mașină oferă o gamă largă de dotări care asigură o experiență de condus plăcută și sigură.

Dotările includ un număr de 4 uși pentru acces ușor și confortabil. Consumul urban este de 9.6 litri la 100 de kilometri, iar consumul extraurban este de 6.4 litri la 100 de kilometri, asigurând eficiență energetică și economie în exploatare. Sistemul de transmisie dispune de 8 viteze, oferind o performanță excelentă și rafinament în timpul deplasărilor. Mașina este omologată Euro 4, respectând astfel cele mai stricte norme de poluare.

Printre dotările suplimentare se numără trapa, șinele de plafon și plafonul cu vedere panoramică, oferind o experiență de călătorie unică și senzațională. Sistemul audio este de înaltă calitate, oferind o experiență acustică superioară. De asemenea, mașina dispune de un computer de bord complet, care oferă informații utile despre consumul de carburant, distanța parcursă și multe altele.

Controlul adaptiv de croazieră oferă un plus de confort și siguranță, menținând o distanță constantă față de vehiculul din față și ajustând automat viteza în funcție de trafic. Sistemul de navigare integrat ajută șoferul să găsească cel mai eficient drum către destinație, iar controlul de croazieră permite menținerea unei viteze constante pe autostradă. Pornirea/oprirea automată economisește combustibilul oprind motorul când mașina este oprită.

Lumini de zi oferă vizibilitate sporită în timpul zilei, iar lumina „curbează” pentru viraj ajustează automat direcția farurilor în funcție de unghiul de viraj. Roata de rezervă reprezintă o măsură suplimentară de siguranță în caz de pană, iar ajutorul pentru pornirea în deal facilitează pornirea mașinii pe pante înclinate.

Reglarea automată a farurilor asigură vizibilitate optimă în timpul deplasărilor pe timp de noapte, iar sistemul de avertisment privind pierderea presiunii în anvelope semnalează atunci când presiunea din pneuri este scazută. Radio digital (DAB) oferă o calitate superioară a sunetului și recepție mai bună a posturilor radio, iar sistemul de parcare automată (autodirecție) facilitează parcarea mașinii în spații strâmte.

Compatibilitatea Bluetooth și MP3 permite conectarea și redarea de muzică de pe dispozitive externe, iar senzorul de parcare față și spate ajută șoferul să manevreze în siguranță și să evite obstacolele din jurul mașinii. Avertizarea la părăsirea benzii previne accidentele cauzate de schimbarea involuntară a benzii de circulație, iar handsfree permite utilizarea telefonului mobil în siguranță.

Mașina dispune de sisteme avansate de siguranță, incluzând ABS (sistem de frânare antiblocare), tracțiune integrală, ESP (program electronic de stabilitate), airbag-uri pentru șofer, pasager și lateral, precum și airbag-uri pentru cap. Sistemul de alarmă asigură protecția mașinii împotriva furtului, iar închiderea centralizată electronică facilitează accesul la vehicul.

Farurile BiXenon și farurile cu LED oferă o iluminare puternică și clară, inclusiv în condiții de vizibilitate redusă. Lumini de zi cu LED-uri asigură vizibilitate suplimentară și maximizează siguranța rutieră. Vopseaua metalică conferă un aspect elegant și atrăgător.

Volanul multifuncțional permite acces rapid și ușor la comenzile mașinii, iar parbrizul încălzit asigură o dezghețare rapidă în sezonul rece. Senzorul de ploaie acționează automat ștergătoarele în funcție de intensitatea precipitațiilor, iar sistemul de închidere centralizată oferă securitate și ușurință în utilizare.

Interiorul din piele oferă un nivel superior de confort și eleganță, iar scaunele sport asigură susținere optimă în timpul condusului dinamic. Scaunele din față reglabile electric permit găsirea poziției ideale de conducere, iar cotiera centrală și suportul lombar adaugă confort suplimentar.

ISOFIX (sistem de prindere pentru scaun de copil) asigură siguranța maximă a pasagerilor mici, iar sistemul de climatizare automată/climatronic oferă control precis al temperaturii în interiorul mașinii. Geamurile electrice față, împreună cu scaunele încălzite din față, asigură confortul termic și flexibilitatea în timpul deplasărilor în orice condiții meteorologice.

Farurile xenon și farurile ceață adaugă siguranță în condiții de vizibilitate redusă, iar curățarea farurilor menține o iluminare clară și eficientă. Oglinzile reglabile electric și pliabile automat asigură ajustarea rapidă și ușoară, evitând astfel eventualele deteriorări.

Mai multe sisteme de asistență la condus adaugă un nivel suplimentar de siguranță, inclusiv airbaguri, sistem de avertizare la coliziune, sistem de apeluri de urgență și detecție a oboselii. Sistemul de identificare al indicatoarelor de circulație ajută șoferul să respecte limitele de viteză și regulile de circulație.

Această mașină Volvo XC 90 poate fi finanțată în leasing auto sau prin sistem de credit auto, oferindu-se posibilitatea achiziționării acestei mașini atât noi în leasing, cât și ca auto second hand. Posibilitatea de leasing automobile oferă flexibilitate și avantaje financiare, permițând astfel accesul la această mașină de lux în condiții favorabile.

Pentru leasing auto, este necesar un avans de minim 15% din valoarea mașinii, iar perioada maxima de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, pentru mașinile mai noi de 5 ani, se poate opta pentru o perioadă de finanțare de 5 ani. Pentru mașinile între 6 și 7 ani, se poate alege o perioadă de finanțare de 4 ani, iar pentru cele între 7 și 8 ani, se poate opta pentru o perioadă de finanțare de maxim 3 ani. Mașinile mai vechi de 8 ani se pot finanța pe maxim 2 ani, iar cele mai vechi de 9 ani pot fi finanțate pe o perioadă de 1 an.

În concluzie, Volvo XC 90 este o mașină de lux care oferă confort, performanță și siguranță. Dotările sale sunt complete și moderne, asigurând o experiență de conducere premium. Datorită posibilității de finanțare prin leasing auto sau credit auto, acest model este accesibil și poate fi achiziționat atât în condiții de nou în leasing, cât și ca auto second hand.