Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC602022 2.0 349 cp 6.130 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC60
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
6.130 km
Putere motor
349 cp
Cilindree
1.969 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €62.371

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC60 este un SUV de lux, modelul pentru anul 2022, care vine echipat cu cele mai avansate tehnologii și caracteristici premium. Această mașină reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută confort, siguranță și performanță, fiind potrivită atât pentru utilizarea în oraș, cât și pentru aventuri în afara acestuia.

În ceea ce privește dotările generale, Volvo XC60 vine cu o gamă largă de opțiuni care asigură o experiență de condus excepțională. Printre acestea se numără: sistemul de frânare antiblocare (ABS), integrarea cu platformele Android Auto și Apple CarPlay pentru a vă conecta smartphone-ul la sistemul de infotainment al mașinii, anvelopele de vară pentru performanțe optime în timpul sezonului cald, asistența la pornirea în rampă, asistența la schimbarea benzii de rulare și avertizări în caz de accident sau oboseală.

Alte dotări ale acestui model includ conectivitate Bluetooth pentru a vă conecta dispozitivele mobile fără fir, ceasuri de bord digitale pentru a monitoriza informațiile cheie despre mașină, control vocal pentru a accesa funcțiile mașinii prin comenzi vocale, filtru de particule pentru un mediu mai curat, geamuri electrice, hayon portbagaj electric pentru acces facil la portbagaj, sistem de încălzire auxiliară pentru un confort sporit, încărcare wireless a telefonului, închidere centralizată, intrare fără cheie, sistem de fixare pentru scaunele copiilor (Isofix), jante de aliaj pentru un aspect elegant, lumini ambientale pentru un interior sofisticat, manual de service, finisaje metalice și multe altele.

Volvo XC60 vine și cu dotări specifice care asigură confort și siguranță suplimentare. Acestea includ adaptarea lumilor adaptive cornering lights pentru o iluminare mai eficientă în timpul virajelor, multiple airbag-uri pentru o protecție optimă în caz de coliziune, asistent de parcare cu cameră pentru parcarea ușoară și sigură, sistem de climatizare automat pentru o temperatură confortabilă în cabină, lumini față cu tehnologie LED pentru o vizibilitate sporită, interior din piele integrală pentru un aspect sofisticat și durabilitate sporită, precum și trusă de reparație de urgență pentru situații neașteptate.

De asemenea, Volvo XC60 îndeplinește toate cerințele de mediu, fiind încadrată în clasa de emisii Euro6d, ceea ce o face o alegere ecologică și responsabilă.

Această mașină se află în condiții excelente, fiind un vehicul second-hand. Interiorul este de culoare gri, ceea ce adaugă eleganță și rafinament. Este important de menționat că Volvo XC60 este disponibilă în sistem de leasing auto, cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, având în vedere că acest model este din anul 2022, poate fi finanțat pe o perioadă de 5 ani.

Pentru cei care caută o mașină premium, cu un design elegant, tehnologie de ultimă generație și confort deosebit, Volvo XC60 este alegerea perfectă. Contactați-ne pentru mai multe informații despre opțiunile de finanțare auto și pentru a vă programa pentru un test drive. Vehiculul este ultraperformant și poate fi finanțat și în sistem de credite externe. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui SUV de lux, închiriat sau achiziționat, Volvo XC60 este alegerea perfectă pentru voi.